Autor Wątek: Folia Ochronna - szybki sposób na ochronę wyświetlacza Toyota Touch 2  (Przeczytany 2933 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Stefanek67

• Toyot Pełzający
  • **
Witam
Znalazłem firmę która w bardzo szybki sposób , wycięła na mój panel Touch 2 , folie ochronną .
Napiszę tak ,udało nam się tak dopasować folię , że nie widać ,że folia jest na panelu .
Wybrałem folie Glaser -MAX z połyskiem i wyświetlacz wygląda wyśmienicie .
Jeśli Moderatorzy uważają że mój temat jest reklamą , wyślijcie to w kosmos .
W załączeniu wymiary panela , foli i link firmy która to robiła .
link do sklepu : http://gllaser.pl/index.php?k1342,folia-na-zamowienie-do-tabletow-tablet-7-7-85-cali
pozdrawiam serdecznie

Offline Matus

• Toyot Pełzający
  • **
Biorę w ciemno ! powiedz mi pod tym linkiem mam już do wyboru gotowe na ten wyświetlacz tak ?
Toyota Yaris 1.33 VVT-I 2007
Toyota Auris 1.8 Hybrid 2016 Prestige+Executive+Safety
Nissan Qashqai 2021 Tekna 1.3 165km
Seat Leon III 2016 FR 1.4 TSI 150KM
http://forum.toyotaklub.org.pl/index.php/topic,37533.180.html

Offline Stefanek67

• Toyot Pełzający
  • **
Niestety nie.
W temacie powyżej wkradł się błąd link aktualny na folie na wyświetlacz 10'-11' : http://gllaser.pl/index.php?k1610,folia-na-zamowienie-do-tabletow-tablet-10-4-11-6-cala
Musisz kupić jedna z wybranych .czyli wysoki połysk "CLEAR" ,antyodblaskową "ANTI GLARE" ,lub anty uderzeniowa "ANTI Shok"lub "Anti Shok Mat"  i kupując dodajesz w uwagach link z moim schematem i jaki masz wyświetlacz. Najlepiej skontaktować się z firma. Spokojnie odbierają telefony i można z nimi sobie wyjaśnić co i jak . W moim przypadku podczas pierwszego krojenia laserem trochę źle się dopasowała ,i spokojnie  ustaliliśmy co i jak i po tygodniu miałem  folie jak ulał. Bardzo dokładnie docięta. pozdrawiam
Dzięki za cenna sugestie ,jak wieczorem siądę do komputera,edytuję temat i dopiszę na początku informacje jak zamawiać .
« Ostatnia zmiana: 23 Marca 2017, 19:39:12 wysłana przez Stefanek67 »

Thing

• Gość
Proponuje również ofoliowanie wszystkich plastików które się rysują :) Ludzie to samochód ma nam służyć a nie odwrotnie. Co wy tam z tymi panelami wyrabiacie. Z nożem na to idziecie ? Czy po prostu jest taki męki że dotknięcia zostawiają rysy ? :)

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Niestety duże grono ludzi ma taki nawyk. Kupić samochód później do niego pokrowce na fotele, kierownice, lewarek skrzyni biegów i nie wiem co jeszcze wszystko po to by ktoś kto go później odkupi miał zadbany kosztem naszego komfortu :D

Offline EliEli

• Toyot Pełzający
  • **
Niestety duże grono ludzi ma taki nawyk. Kupić samochód później do niego pokrowce na fotele, kierownice, lewarek skrzyni biegów i nie wiem co jeszcze wszystko po to by ktoś kto go później odkupi miał zadbany kosztem naszego komfortu :D
Według mnie jedyny sens naklejania takowej folii to eliminacja refleksów i odbić świetlnych, jeśli przeszkadzają w użytkowaniu sprzętu. Ale akurat nie doświadczam takich problemów  a wykończenia typu "piano", chociaż się palcują, to cieszą me oko połyskiem.

Natomiast zawsze zakładam folie pod klamki - tam jest lakier, który bardzo szybko się rysuje od pazurów (ukłon w stronę Pań), kluczy, obrączek itd.

Offline Stivo

• Toyot Zmotoryzowany
Na szczęście mój inteligenty kluczyk wybrał tylko mnie i żaden inny ssak nie ma dostępu do tego samochodu więc folia i inne pierdoły mnie nie obchodzą  :cool:  A radia używam wyłącznie jeśli trzeba wpisać adres w nawigacji bądź zmienić żródło dźwięku, reszta jest na kierownicy.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl