Autor Wątek: Gdzie ta niezawodność  (Przeczytany 7546 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dziki

• Gość
Odp: Gdzie ta niezawodność
« Odpowiedź #15 dnia: 07 Sierpnia 2006, 17:03:11 »
Można założyć twarde i niskie zawieszenie. Corolla wtedy nie myszkuje i fajnie sie prowadzi. Efekty uboczne - przycieranie rurą i spodem na koleinach, efekt niesamowity - iskierki z tyłu samochodu :)

Przy naszej jakości dróg raczej to odpada.
Powiem tak jak nie jezdzisz 500 km w trasie bez przerwy to daje sie to znieść a zabawa niesamowita. Fakt ze na naszych drogach trzeba uwazać ale ja mam zawieszenie standard i tez musze uwazać ;(
Nie wiem jak sprawuje się Corollka na sztywnym zawieszeniu, ale kumpel miał kiedyś Hondę CRX i kiedyś się z nim przejechałem ok. 200km po drogach wschodniej lubelszczyzny (z tąd pochodzę), po powrocie trzeba było brać tabletki od bólu głowy i iść spać tak głowa bolała od wstrząsów. Ale podobno da się do tego przyzwyczaić. :)

rwaw

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 15 Sierpnia 2006, 16:19:27 »
ja swoją pare tkm zrobiłem i bez zmian - sekta  ;) nie zamienie na nic  ;D japoneczka jeżeli będziesz dbał i robił co trzeba zgodnie z terminami - będzie cieszyc się z Tobą jazdą
a nie ma aut które sienie psują a jak ktoś już pisał na forum Toyoty robiąto rzadziej  :)

Madzia83

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 15 Sierpnia 2006, 23:46:58 »
Cytuj (zaznaczone)
a nie ma aut które sienie psują a jak ktoś już pisał na forum Toyoty robiąto rzadziej

ktoś inny jeszcze powiedział "a jak się już zepsuje to przynajmniej blisko domu" :)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl