Autor Wątek: Zakup Camry Solara  (Przeczytany 3690 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

kubelt

• Gość
Zakup Camry Solara
« dnia: 18 Lipca 2006, 08:48:11 »
Witam serdecznie

Najpierw chcialbym sie grzecznie przywitac jako, ze jest to moj pierwszy post na tym forum.
Na dniach odbieram zarezerwowana Camry Solara, model 2006, silnik 2,4. Choc decyzja o zakupie zostala juz podjeta mam jednak jeszcze mozliwosc wycofania sie w ostatecznosci - czego narazie nie biore pod uwage. Zastanawiam sie tylko z jakimi negatywnymi konsekwencjami bede musial sie liczyc kupujac samochod nie z naszego kontynentu.
Jak wyglada dostepnosc czesci zamiennych oraz serwis w naszym kraju? Czy ASO Toyoty nie beda sie przypadkiem uczyly samochodu na moim egzemplarzu? Czy serwis nie bedzie sie przeciagal w nieskonczonosc gdyz kazda najmniejsza srubke trzeba bedzie sprowadzac?
Czy czekaja mnie jeszcze jakies niespodzianki, o ktorych moge sobie nie zdawac sprawy kupujac taki samochod? Dotychczas wszystkie moje pojazdy byly europejskie.

Pozdrawiam

Offline Łukasz

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Zakup Camry Solara
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Lipca 2006, 11:42:12 »
Do mojej camry 95 USA z czesciami nie ma najmniejszego problemu ani w JC ani ASO.
ASO kiedys robilo problemy bo Toyota Europa i Toyota Ameryka to podobno podobno prawie dwie rozne firmy(tak mi powiedzial serwisant) teraz problemu juz nie ma. Zreszta wersje USA i Europa sie tak bardzo nie roznia technicznie

Nikolas

• Gość
Odp: Zakup Camry Solara
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Lipca 2006, 12:03:06 »
Skontaktuj się z Mackiem B z naszego forum - on kupował Solare z USA i napewno ma na temat tego auta sporo do powiedzenia.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl