Autor Wątek: kilka pytań ;)  (Przeczytany 1003 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Szałek

• Gość
kilka pytań ;)
« dnia: 28 Grudnia 2006, 19:35:03 »
Witam wszystkich fanów - posiadaczy  Corollek ;)
mam kilka pytań dotyczacych tego autka. posiadam model E-10 i chciałbym zabawić sie w tunning  :cheesy:i z zwiazku z tym meczy mnie kilka spraw.... oczywiście zaczynam od alufelg :) czy dobrze bedą pasowały felgi 15 i oponki 195/50, czy nie bedzie zadnych większych minusów z tym związanych?? bo rozmawiałem ze znajomym który w swoim aucie takie wsadził i stwierdził ze to lipa i wogóle,tylko ładnie to wygląda i nic więcej... hmm w sumie to teraz jeżdze na oponach 185/60 R14 i w sumie nie jest źle. czy jakbym wsadził 15 to byłaby duza zmiana?? teraz wydech... jakiej firmy wydech byście mi polecili?? KM Ulter Sebring Remus....??? kurcze tyle tego jest... który jest najlepszy?? a i czy warto zakładach nakładki na progi, przedłużać przedni zderzak, zakładac ztyłu spojler?? kurcze wydaje mi sie ze to autko jest wystarczająco ładne ze nie trzeba go upiększać ;) czyż nie prawda?? pozdrawiam wszystkich ;)

1. prosze zakladac watek w odpowiednim dziale...."KOMPENDIUM" nie byl najlepszym wyborem
2. prosze pisac starannie...jezeli bez polskich liter, to wszystko bez a nie wymieszane i uzywac spacji....(poprawilem)
3. prosze przed napisaniem watku  uzyc funkcji "szukaj" i poczytac istniejace watki
4. prosze nie zadawac kilku pytan w jednym watku ...

pozdrawiam Radex E9

« Ostatnia zmiana: 27 Stycznia 2007, 15:04:00 wysłana przez Radex E9 »

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl