Autor Wątek: Świece, bagaznik.licznik  (Przeczytany 10149 razy)

Offline dziadek_tadeusz

• Toyot Spamer
Odp: Świece, bagaznik.licznik
« Odpowiedź #15 dnia: 22 Marca 2007, 16:23:02 »
sorry:( ale naprawde nie wiedzialem o tym

Dobrze ze skończylo sie tylko na rozwaleniu opony. Drugiego dnia kupiłem nową sprężynę za 137zl. Kupiłem też nowy bagnet :grin: Dwa dni szukali w salonie Toyoty do kanadola.
A z tym co sadziło niby spod kolektora to nie była uszczelkla tylko sie urwała rura(ale stary pospawal :grin:)
P.S. Wszyscy się za nią oglądają jak za Maybachem bo nie jest to wieśniackie Audi czy Vectra a mało takich Camry u nas jeździ.
« Ostatnia zmiana: 22 Marca 2007, 16:24:42 wysłana przez dziadek_tadeusz »

Offline Daro78

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #16 dnia: 22 Marca 2007, 16:27:54 »
To super jak tak:) powiem ci ze ona naprawde sie podoba bo ja mialem podobny efekt:) szczegolnie jak sie ladnie wyczysci;)

Offline Daro78

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #17 dnia: 22 Marca 2007, 16:45:19 »
co jeszcze moge ci podowiedziec to z tym recznym to sprobuj nacignac linkie w srodku w aucie. okladziny sa nowe wiec raczej w kolach jest ok ale jak cos to tam tez jest regulacja.

forys

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 22 Marca 2007, 18:35:24 »

[/quote]

P.S. Wszyscy się za nią oglądają jak za Maybachem bo nie jest to wieśniackie Audi czy Vectra a mało takich Camry u nas jeździ.

[/quote]

"u nas" to znaczy gdzie konkretnie ? :)

Offline dziadek_tadeusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #19 dnia: 22 Marca 2007, 19:26:40 »
w Polsce...

Offline maniek_ls400

• Toyot Chodzacy
    • Integrator usług telekomunikacyjnych
« Odpowiedź #20 dnia: 23 Marca 2007, 11:24:05 »
W ciągu ostatnich dwóch lat duuuużo się zmieniło w temacie camry. Przedtem faktycznie camry była wyjątkiem, teraz widuję je co chwilę . Sporo clamerek się pojawiło i bardzo dobrze ;-) Teraz klub camry miałby chyba setki uczestników...
Bye bye LS430 nastał Niemiec W221 S500 i jest dobrze..

owca

• Gość
« Odpowiedź #21 dnia: 23 Marca 2007, 11:31:37 »
W ciągu ostatnich dwóch lat duuuużo się zmieniło w temacie camry. Przedtem faktycznie camry była wyjątkiem, teraz widuję je co chwilę . Sporo clamerek się pojawiło i bardzo dobrze ;-) Teraz klub camry miałby chyba setki uczestników...

to ja tez wezme troche OT. Ostatnio bardzo duzo widuje camry w warszawie i co widze ze jedzie jakas to w miare mozliwoscie gonie ja bo mysle ze to bedzie ktos z forum i ostatnio ZAWSZE okazuje sie ze to prowadzi jakis starszy pan !!!

Offline dziadek_tadeusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #22 dnia: 23 Marca 2007, 16:01:15 »

to ja tez wezme troche OT. Ostatnio bardzo duzo widuje camry w warszawie i co widze ze jedzie jakas to w miare mozliwoscie gonie ja bo mysle ze to bedzie ktos z forum i ostatnio ZAWSZE okazuje sie ze to prowadzi jakis starszy pan !!!

U mnie czyli w Siedlcach i okolicach naprawde jezdzi mało takich Clamerek :-( a te które jezdza czesto sa w kiepskim stanie

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl