Witam wszystkich. Mam pewien problem z autoalarmem Challenger w Corolli 1.4 1998 r. Razu pewnego jeden magik próbując do czegoś dojść, powyjmował bezpieczniki. Powkładał je potem na właściwe miejsce ale od tego czasu autoalarm przestał poprawnie reagować. Drzwi otwierają się i zamykają z pilota, jednak dioda LED sygnalizująca pracę alarmu zamiast pulsować, świeci w sposób ciągły (czyżby jakiś tryb serwisowy?). Przy otwieraniu i zamykaniu drzwi pojawiają się jedynie mignięcia świateł, brak natomiast charakterystycznego "piknięcia", świadczącego o załączeniu lub wyłączeniu alarmu. Czy możliwe jest samodzielne ponowne zaprogramowanie autoalarmu? Jeżeli tak, to proszę o radę w jaki sposób to zrobić. A przy okazji jeżeli ktoś Was jest szczęśliwym posiadaczem instrukcji obsługi (najlepiej w formie elektronicnej - może też innej) do Corolli E11 1.4 i zechcialby się (nie bezinteresownie) podzielić, proszę o informacje. Posiadaczem Corolki jestem od bardzo niedawna ale to autko już bardo przypadło mi do gustu