Autor Wątek: NASZE ZLOTY  (Przeczytany 183174 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

montemax

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #105 dnia: 07 Lipca 2005, 20:30:30 »
Hey.
Ja jestem ogólnie dostępny.Praca, praca, praca. Borki mi odpowiadają, termin calowicie obojetny.

adamis

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #106 dnia: 07 Lipca 2005, 20:56:12 »
A mi autko padło.Zaczęło sięmocno grzać i już na podwórku strzelił wąż z chłodzenia gdzieś pod spodem.Wcześniej ledwo jechało i gasło jak tylko stawałem.Na razie obraziłem sięna nie i nawet nie zaglądam pod spód(już tydzień)Wątpięczy znajdęczas i chęci,by siętam wczołgać.
Na zlot więc mogędostać siętylko,gdyby jakiś litościwy Previoman z okolicy( w uznaniu moich zasłóg na forum) zabrał mnie swoim autem.Oczywiście pokrywam połowępaliwa.Termin raczej obojętny. :cry:

mptoyo

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #107 dnia: 07 Lipca 2005, 23:42:37 »
panowie !!! lklikamy sobie tu jak jakies za przeproszeniem ... baby na gg ... ustalmy termin i juz !!!
adamis nie stresuj sie ja dzis swoja odebralem po naprawie glownej skrzyni biegow ... i nie mam ani kasy ani planow na urlop ... ale perla mi jezdzi ... i jestem szczesliwy (3 tygodnie w servisie) .... PREVKI gora ... i jest cool

pozdrawiam previarzy ... i tylko previarzy ... a jelopy w astrach z kratka do kanalu!!!

gabrish

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #108 dnia: 08 Lipca 2005, 17:55:11 »
mptoyo co Ty do Astry masz?? I to jeszcze z Krakowa :)   Miałem kupić Astre ale padło na Previe  ...  Chyba szczęśliwie....a może nie  :P

mptoyo

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #109 dnia: 08 Lipca 2005, 18:26:55 »
"astra z kratka' - ukochane auto handlowcow ... a my ich nielubimy
sorki gabrish - nie chcialem nikogo  z naszych urazic

Offline Croom

• Toyot Chodzacy
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #110 dnia: 08 Lipca 2005, 20:24:46 »
Cytat: gabrish
ale padło na Previe ... Chyba szczęśliwie....a może nie

Kurde le belek a stoi ta previa niekiedy na Pana Tadeusza kolo Klimeckiego ?
Pozdrawiam serdecznie
Piotr Dziektarz
www.zmienolej.pl

mptoyo

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #111 dnia: 08 Lipca 2005, 22:19:49 »
moja perelka ... teraz super ... a swoja droga to przesiadlem sie ze 101 na prevke i powiem Ci ze toyotka to toyotka....

gabrish

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #112 dnia: 09 Lipca 2005, 13:31:05 »
yyyyy jakiego rodzaju handlarzy?? albo zresztą nieważne bo zaczynamy schodzić z tematu. Ja niestety poczekam na jakiś mały spoocić w Kraku bo nie mam floty na robienie kilometrów....no chyba że przyjade drugim autkiem hahahahaha  lepiej nie bo to nic wspólnego z Previą nie ma   ;)   Pozdr..

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #113 dnia: 10 Lipca 2005, 22:56:19 »
Gabrish ja myślęże jak wujdzie spocik w Borkach to kasy na przejazd Ci wiele nie wyjdzie a nawet na cały dzień można sięzameldować. W końcu to połowa trasy do Wawki więc mniej więcej pośrodku

mptoyo

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #114 dnia: 10 Lipca 2005, 23:10:30 »
eltech dobrze gada !!!! polac Mu ...

eltech

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #115 dnia: 10 Lipca 2005, 23:14:16 »
no ba  :D  :D  :D

mptoyo

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #116 dnia: 11 Lipca 2005, 06:48:35 »
Panowie to co ? 13, 14, 15 sierpnia - dlugi weekend ??? bo chyba nalezaloby juz zamiawiac domki ??? pamietajcie ze to sa wakacje ... ja tam i w aucie moge kimac, ale moja rodzinka by sie zbuntowala...

mptoyo

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #117 dnia: 11 Lipca 2005, 22:03:21 »
no to Panowie !!! ja i eltech juz sie umowilismy ... zamawiam domek na  13,14,15 sierpnia ... ponizej link na strone borek ...
http://www.borki.pl/glowna.htm
i bardzo prosimy (z eltechem) o zobligowanie sie kto bedzie ... im wiecej tym lepiej ... a mamy mozliwosc sciagnac "tvn turbo" - zastanowcie sie czy warto sie pokazac naszymi wybrykami pijanego japonczyka ...
pozdrawiam
mptoyo & eptoyo

janmor

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #118 dnia: 11 Lipca 2005, 22:07:08 »
Ehh kurcze szkoda, ze nie robimy zlotu razem   :(  , ale może kiedyś   :aclap  

Milej zabawy   :)

mptoyo

• Gość
NASZE ZLOTY
« Odpowiedź #119 dnia: 11 Lipca 2005, 22:09:21 »
sorki janmor ... bez urazy ale my niechcemy leciec na ogolnoklubowy .... nie bedziemy mieli o czym gadac ... kazdy z nas chyba chce porownac swoje prewki i wymienic sie doswiadczeniami ...

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl