0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
O co chodzi? Pisze ze nie wiem skad mam wyciek i ze w jednym miejscu zbiera mi sie delikatnie olej i ze zrobie zdjecie tego miejsca pod silnikiem (tej mechanicznej czesci a nie plamy) to moze mi pomozecie, a Ty sie denerwujesz.
mnie nic nie bierze... ale nie jeżdżę na gazie
Cytat: 2.0 XL D-Turbo w 07 Października 2007, 14:24:09mnie nic nie bierze... ale nie jeżdżę na gazie No co sie wszyscy uparli na ten gaz , jak i Łukasz jestesmy dowodami ze jazda na gazie wcale nie musi powodowac naglego zniszczenia silnika
owszem, może nagłe zniszczenie to bajka, ale bez wpływu też nie pozostaje
Cytuj (zaznaczone)owszem, może nagłe zniszczenie to bajka, ale bez wpływu też nie pozostajeAle gaz tez w niektorych kwestiach jest lepszy dla silnika od benzyny.Przedewszystkim nie miesza sie z olejem - dlatego jak ktos jezdzi na gazie wydaje mu sie ze wiecej go samochod bierze, a poprostu olej jest mniej rozcienczony benzyna.
Mi po wymianie uszczelki zaczal brac, ale tez nie wiem co mechanicy zalali - mowili ze shell helix 5w40, jak go wyjezdze to leje mobil 1. Przez 6000 zeszlo mi z polowy bagnetu do minimum ile to jest dokladnie ??