Autor Wątek: Toyota Camry 95r. Reflektory  (Przeczytany 30886 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

maniek_camry

• Gość
Toyota Camry 95r. Reflektory
« Odpowiedź #30 dnia: 10 Grudnia 2004, 10:26:30 »
:modlitwa    
 :adiabelek

yufuyf

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 06 Lutego 2005, 22:17:08 »
:-) już nie ma co fotgrafować, najwyżej ja mogęto zrobic, bo przejąłem zacne bi-ksenonki wraz z cudownym "tapczanem" po Mańku :-) Tym samym witam sięna grupie i pozdrawiam wszystkich /Lew  :D

Offline kunikmar

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #32 dnia: 06 Lutego 2005, 22:50:56 »
Witam,

Mozna wiedziec za ile poszla ta zacna Camryska??:)

yufuyf

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 08 Lutego 2005, 12:21:26 »
hmmm, no i co mam napisać?

żeby nie było off-topic, to światełka są super. długie to mogą pozbawić wzroku. zaskoczyło mnie, że po zgaszeniu silnika jeszcze świecą dopóki nie otworzędrzwi. hmmm.

Mario Zijo

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 08 Lutego 2005, 19:30:14 »
Cytat: yufuyf
po zgaszeniu silnika jeszcze świecą dopóki nie otworzędrzwi. hmmm.

Wiesz yufuyf ta funkcja występuje chyba we wszystkich camrasach standardowo - przynajmniej tych które widziałem a sporo ich było :-). Ale światła X w tej camerce to prawdziwa fantastyka - moje wyglądały przy nich jak świeczki  :asmiliecry  :asmiliecry  :asmiliecry  :asmiliecry  :asmiliecry  :asmiliecry  :asmiliecry  :asmiliecry

yufuyf

• Gość
« Odpowiedź #35 dnia: 08 Lutego 2005, 21:20:13 »
fakt, jestem z nich bardzo zadowolony! teraz nie chce mi sięwierzyć, że przez chwilęmyślałem sobie, że "a po co mi takie okulary"  :oops:

maniek_camry

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 10 Lutego 2005, 15:56:53 »
Mnie zastanawiają ludzie kupujacy nowe samochody, gdzie w opcji są ksenony - nie rozumiem jak można tego nie kupić ?? Niektórzy wolą 'multimedialną' kierownicę<lol> . W następnym samochodzie (może już niedługo coś siępojawi) to będzie pierwsza inwestycja zaraz po opłaceniu OC/AC :-) No chyba, że dorwęauto z ksenonami w oryginale....

GayaCamry

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 30 Października 2005, 12:18:59 »
No dobrze chłopcy, czy któryś z Was może mi wyłożyć kawęna ławę(jak babie) co mam zrobić ze swoimi światłami, by świeciły lepiej w nocy? Długie są bez problemu, ale drogowe fatalne. Wersja USA, 1995, V6 3.0. Lampy są oryginalne. Czy tylko mam wymienić żarówki, czy też bawić siętak jak Wy w przeróbki? Kurczę, bo kto mi to zrobi bez zbędnych kosztów? Każdy chce wycyckać babę, bo myślą że głupie, a tak trochęserca to nie łaska?  :asmiliecry

yufuyf

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 30 Października 2005, 23:47:22 »
Tu jest wątek -> do poczytania  -> wygląda na to, że wystarczy 200 zł, ładnie sięuśmiechnąc i zrobione ....

:-))

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #39 dnia: 14 Listopada 2005, 16:11:11 »
czy ktoś ma jakiś pomysł jak spolerować szklane klosze lamp??? z plastikami nie byłoby problemu, ale ze szkłem będą jaja - przecież nie będętarł miesiąc jednej lampy... ma ktoś jakiś pomysł? z góry dzięki za wszelkie sugestie :)
3VZ.pl

maniek_camry

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 14 Listopada 2005, 18:08:56 »
Tak - 50 do 100 zeta za sztukębiorą goście zajmujący sięprzeróbkami świateł. Na www.ebay.com są Clear lampy do camry takie  jak Ty masz... Coś ok 200$ kpl.

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #41 dnia: 15 Listopada 2005, 19:52:48 »
widziałem już kiedyś, tylko że nie będękupował 3 kompletów lamp żeby złożyć jedne, bo mi wartość auta wzrośnie 3krotnie:)

mam już na oku lampki z regulacją, tylko chcężeby ktoś mi je szlifnął, ale nie mogęnigdzie kogoś takiego znaleźć, Maniek masz jakieś namiary na takich magików?

pzdr
3VZ.pl

GayaCamry

• Gość
Odp: Toyota Camry 95r. Reflektory
« Odpowiedź #42 dnia: 04 Marca 2006, 14:09:40 »
Mam taki problem: otóż okazało się, że reflektory w mojej camry zostały pięknie przerobione na europejskie, ale niestety w jednym reflektorze wyrobiła tulejka, do której wchodzi taki metalowy dzyndzel i można regulować pokrętłem ustawienia świateł. Ta tulejka jest plastikowa, powinna trzymać reflektor w odpowiedniej pozycji. Na razie wsadziłam pod reflektor kawał gumy i jest okey, ale tą tulejkę muszę wymienić. Czy to można dokupić w Toyocie? Czy w ogóle ta częśc jest w sprzedaży, bo może muszę szukać na szrotach? Może się przecież okazać, że aby wymienić na nową tulejkę , to będę musiała kupić pół nowego reflektora? Jak nie urok, to sraczka. Oczywiście mój mechanik mówi, że sobie z tym poradzi, najwyżej coś wymyśli racjonalizatorskiego i mam się nie martwić. No, ale taki duperel w samochodzie marki Toyota powinien być najwyższej klasy!!!!! :(

Mr Q

• Gość
« Odpowiedź #43 dnia: 04 Marca 2006, 15:29:08 »
@Gaya: To gdzie Ty sie serwisujesz ze masz takiego fajnego mechanika? :)

GayaCamry

• Gość
« Odpowiedź #44 dnia: 04 Marca 2006, 20:21:34 »
Mr Q, jeśli chcesz mogę Ci dać namiary na niego, ale musisz się ładnie uśmiechnąć do mnie.
Facet jest klasa, sam wszystko kupi, wie co można włożyć używane, a co nie, co może być z podróbek, a co nie. No ale od czego są mechanicy?

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl