a wiec maja one około 65mm i pytanie jak wysoki pierścień z mdf-u sie zmieści pod tapicerka żeby weszły te głośniki..
ja mam pod tapicerka pierscienie grubosci ok 20mm wycinalem z plyty 30mm ale musialem lekko odlupac wiec ostatecznie jest ok 20 i jest ok tapicerka siedzi i nie wyskakuje.
tyle ze ja mam glosniki slim ktorej maja 57mm glebokosci. mysle ze nie upchniesz 65mm. masz 2 wyjscia... albo nie bedziesz opuszczal szyby do konca albo zrobisz sobie panel wystajacy z tapicerki (cos jak stachu pokazywal w innym watku)
po drugie zastanawiam sie nad zamontowaniem wzmakaw boczkach pod tapicerka na tylniej kanapie.. tylko czy tam coś wejdzie..
tego nei rozumiem... nie wiem o ktore miejsce Ci chodzi

po trzecie.. może posiadacie jakieś know how jak zdjać tapicerke z drzwi żeby nic nie uszkodzić...??
red point ma racje... trudno jest cokolwiek uszkodzic... najpierw 2 wkrety z korytka i kolo klamki, potem 3 plastikowe spinki 2 kolo zawiasow 1 kolo klamki a reszta na zatrzaski... dol ciganac az pusci, potem boki na koniec wyjac do gory bo czesc przy lusterku wchodzii odgornie.