Autor Wątek: drut pod maską T-sport  (Przeczytany 3488 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

PieQt

• Gość
drut pod maską T-sport
« dnia: 09 Grudnia 2004, 17:31:20 »
dziś oglądałem Yaśka do kupienia z Racer'em (który ostatnio pytał o T-sporta) i mam pytanie do osób posiadających T-sporta lub osób, które widziały co siękryje pod maskętego Yaśka

linka gazu w okolicy akumulatora jest tam trzymana przez dziwny drut, który przykręcony jest do nadwozia śrubą, ok 20 cm dalej (w stornęzderzaka) ta sama linka jest trzymana przez taką dziwną blaszkę(przykręconą do trzymania akumulatora) i moje pytanie brzmi:

czy taka "druciarnia" jest normalnie w Yaśku T-sport?

chodzi o to, że osoby grzebiąc w silniku zmieniają fabryczne położenie różych przewodów, linek (ja tak na przykład mam)

Prośba o odpowiedź szczególnie do Nikolasa (no i innych posiadaczy T-sportów), sprawa dość pilna, ponieważ w sobotęnajprawdopodobniej Yasiek zostanie kupiony ;)
« Ostatnia zmiana: 21 Sierpnia 2009, 10:01:41 wysłana przez Janmor »

Smok

• Gość
drut pod mask± T-sport
« Odpowiedź #1 dnia: 10 Grudnia 2004, 08:30:52 »
czy mi sięzdaje czy nie tylko TS-y tak mają- u mnie też chyba tak jest

PieQt

• Gość
drut pod mask± T-sport
« Odpowiedź #2 dnia: 10 Grudnia 2004, 09:03:01 »
a mógłbyś sprawdzić i napisać

T-sport zostanie najprawdopodobniej kupiony w sobotę, pozostała do wyjaśnienia tylko kwestia tego drutu. Jesli pozostałe Yaśki też tak mają to ok .... jeśli nie to dziwnie to wygląda

racer

• Gość
drut pod mask± T-sport
« Odpowiedź #3 dnia: 10 Grudnia 2004, 09:31:11 »
Przedstawiciel serwisu Toyoty twierdzi że tak powinno być. Aktualny właściciel TS`a zarzeka sięże nic nie modyfikował, bo nie chciał tracić gwarancji. Gwarancja jest jeszcze przez rok, więc chyba zdecydujęsięna ten samochód i jeśli wszystko dobrze pójdzie jutro będęnim jeździł...
Dziękujęza pomoc i sugestie dotyczące kupna TS`a w topicu "Yaris T-Sport - czy warto?". Dziękujęteż PieQt`owi za fachową pomoc przy oględzinach samochodu  :P

Pozdrawiam,
Racer

Nikolas

• Gość
drut pod mask± T-sport
« Odpowiedź #4 dnia: 11 Grudnia 2004, 13:34:48 »
Ja te tak mam w swojim - wic wszystko musi by OK!

Prosze o wicej info na temat kupowanego (lub ju kupionego TSa) - i mam nadziej e jak kupisz to napewno w czwartek nam si pochwalisz na spocie!! :aclap

Smok

• Gość
drut pod mask± T-sport
« Odpowiedź #5 dnia: 11 Grudnia 2004, 18:50:22 »
czyli wsztstkie Yarki tak mają

PieQt

• Gość
drut pod mask± T-sport
« Odpowiedź #6 dnia: 13 Grudnia 2004, 09:01:08 »
Cytat: Smok
czyli wsztstkie Yarki tak mają

dokładnie tak- oglądaliśmy Yaśka Pauliny (co prawda ona ma 1.0, ale identyczne rozwiązanie trzymania linki gazu tam jest - więc toyota lubi drut ;)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl