Autor Wątek: Nawigacja - Ave T25  (Przeczytany 14432 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

ZACHARY

• Gość
Odp: Nawigacja - Ave T25
« Odpowiedź #15 dnia: 23 Stycznia 2006, 13:23:54 »
Ale jeśli szukasz płytki z "Polską" to nie wiem czy już jest?

ZACHARY

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 23 Stycznia 2006, 22:24:03 »
Cytat: Swoop
zerknij tu: http://www.tkp.prv.pl/index.php?topic=2145.0 temat już był poruszany

Misiak-007

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 11 Czerwca 2006, 21:50:05 »
Witam!!!
Musicie troche poszperac w necie i dopiero rozmawiac na temat nawigacji. Nawigacje mozna teraz kupic bez dobierania do danego samochodu. mozna wlasnei kupic przenosna albo kupic radio z odtwarzaczem dvd + monitor i do tego plytka jest bo sprawdzalem z mapa polski. Wgrywam ja i juz mamy. mozna wgrac nawet fotoradary.
A jesli to wam za malo to jest nawet do telefonow komorkowych tylko ze wtedy trzeba oplacac abonament.
To tyle. Odsylam do lektury.
Pozdrawiam Łukasz ;)

ayrsen

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 12 Czerwca 2006, 08:51:50 »
Misiak-007
odpowiedziałeś/odgrzebałeś posta z 15 grudnia 2004 roku, czyli sprzed ponad 1,5 roku (sam nie wiem dlaczego ???). Więc:

Witam!!!
Musicie troche poszperac w necie i dopiero rozmawiac na temat nawigacji.
Sytuacja na rynku była trochę inna przed gwiazdką 2004... ;)

pzdr.

P.S. Skoro już temat został odświeżony - może ktoś ma nawigację w swojej Avensis i mógłby podzielić się wrażeniami. Dodatkowo - w dziale technicznym też można znaleźć info n.t. nawigacji ;)

mm88mm

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 16 Czerwca 2006, 14:54:00 »
Ja mam ale przenośną czyli PDA + GPS(Bluetooth) jeżeli chodzi o mapy to Polska (Automapa) ,Europa (TomTom i iGo) . Jeżeli chodzi o wbudowany system to nie polecam bo problemy są z mapami (mało aktualne ,brak aktualizacji ) . System przenośny to jakie oprogramowanie wgrasz to działa i nawet na rower można .
Ostatnio bardzo popularny stał się gpS i jest sporo firm co robi soft + mapy . 

interferon

• Gość
« Odpowiedź #20 dnia: 11 Marca 2008, 16:49:56 »
Nie wie czy wątek jest aktualny ale ja mam navigację w Toyocie z duzym kolorowym wyświetlaczem, przez to nie mam komputera pokładowego jak w innych Avensisach. Mam również mapę 2007/2008 (komplet map na 4 płytach DVD)

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl