Wiesz jak to jest z tymi wycieczkami...w jedną 100km w drugą 100 i już mamy 60zł lub więcej.
Tak samo jak z oponami...mogę zamówić przez internet i zapłacę 200zł, a w Kaliszu 245. Tylko, że przez internet mi gratis nie założą opon, nie wyważą i nie dają zaworów. Więc na jedno wyjdzie:D
To nic, jutro może pojadę do Kalisza, jak uda mi się zabrać felgi to zawiozę je do jakiegoś malarza. Coś wymyślimy:D chodzi mi o kolor i technikę malowania, może przy okazji zamówię opony.
Co do linku od użytkownika " tomek1983 " to oczywiście skorzystałem, zalogowałem się, zadałem pytanie...jednak moderator zamiast odpowiedzieć normalnie, wolał pisać wywody.
To co ująłby w dwóch zdaniach rozpisał na a4. Szkoda, że wolał bełkotać coś o swoim Faq i o pierdołach, ośmieszając mnie. Faq czytałem oczywiście, szkoda, że nie był kompletnie związany z moim pytaniem.
Wkleiłbym wam to, ale post został usunięty, dlaczego? Może już pan "Loy" nie znalazł argumentów. Oczywiście nie obyło się bez ostrzeżenia, w którym też były obraźliwe słowa i to nie od jednej osoby.
No cóż na chamstwo nie ma reguły.
Jestem zalogowany na kilku forach i nigdy w życiu nie spotkałem się z takim chamstwem jak na forum fiesty.