Autor Wątek: Szukam Radio (400-600 zł), głośniki (400-600 zł) -->sugestie?  (Przeczytany 20548 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline deszczniespokojny

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Szukam Radio (400-600 zł), głośniki (400-600 zł) -->sugestie?
« Odpowiedź #45 dnia: 10 Lutego 2010, 15:02:52 »
Daj znać czy faktycznie za tyle udało Ci się go kupić :) Ciekawe jak w takiej sytuacji wygląda sprawa gdyby była to pomyłka? Umowa jest zawarta, więc kupujący chce swój towar po tej cenie jaka była przedstawiona w momencie kupna  :cool:

Mam nadzieję,że nie będę się musiał o to martwić. Oczywiście płacę przy odbiorze.
"SERVICE"- WHAT DOES IT MEAN?

Offline zgred

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #46 dnia: 10 Lutego 2010, 15:29:34 »

ZGRED- JESTEŚ WIELKI!!!

Eee taaaam zaraz wielki :) Pomyślnego sfinalizowania zakupu ( chociaż może być ciężko ;) )
Jeśli chodzi o radio ,to sam mam Blaupunkt Bremen MP 74  ( swego czasu klasa referencyjna  <taniec> ) , i spisuje się świetnie . Tutaj http://www.audiophile.pl/n/13_jakie_radio_wybrac_? troszkę o radiach , i nie tylko :)
Pozdrawiam - zgred

Offline eddie

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #47 dnia: 10 Lutego 2010, 16:16:38 »
z regulaminu sklepu :) :
Cytuj (zaznaczone)
4.8. Wszystkie ceny podawane w sklepie internetowym e-DMS są cenami wyrażonymi w złotych polskich (PLN) i zawierają podatek VAT. Firma Digital Media Service Sp. z o.o. zastrzega sobie prawo do zmiany cen bez uprzedniego informowania o tym, z zastrzeżeniem postanowień poniższych. W takich przypadkach firma Digital Media Service Sp. z o.o. zobowiązuje się do poinformowania niezwłocznie Zamawiającego o zaistniałej sytuacji. W razie braku akceptacji nowej ceny zamówienie na określony produkt nie będzie realizowane. Zmiany cen nie dotyczą zamówień będących w trakcie realizacji, które zostały już ostatecznie potwierdzone zarówno drogą telefoniczną jak i e-mailową, zgodnie z pkt 4.3. i 4.4. niniejszego Regulaminu.
      "Ty się nie wpier****j, bo nie wiesz gdzie barykada jest"

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #48 dnia: 12 Lutego 2010, 15:14:38 »
Wczoraj tj. w czwartek dostałem przesyłkę. 28 godzin po dokonaniu zakupu radio w ręce. Przesyłka ekspresowa, cena bez zmian. Dokupiłem jeszcze pilot na kierownicę, za całość z transportem zapłaciłem 593 zł.
Komplet zawiera: radio, mapy do nawigacji całej Europy na kilkunastu płytach, antenę GPS, pokrowiec na panel, gwarancja 24 m-ce, instrukcja PL. W przyszłym tygodniu kupuję wzmacniacz i składam wszystko do kupy.
Odezwę się po montażu, czy jestem zadowolony z efektu w stosunku do wydanych pieniędzy.

Zgred- jeszcze raz wielki dzięki :-)

Offline barte.k

• Toyot Spamer
    • Lotniczo!
« Odpowiedź #49 dnia: 12 Lutego 2010, 15:16:25 »
zadziwiające.
fajnei ze sie udało, bez problemów.

no i przecena faktycznie powalająca:)

musiało im słabo schodzić w sklepie <diabel>
Szerokości Kuba!

today tomorrow TOYOTA

Offline zgred

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #50 dnia: 13 Lutego 2010, 13:54:07 »

Zgred- jeszcze raz wielki dzięki :-)

Nie za maco  :-) . Cieszę się , że mogłem pomóc .
Pozdrawiam - zgred

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #51 dnia: 24 Lutego 2010, 14:10:31 »
Jeszcze fury nie odebrałem. Koleś który mi to robi, pieni się,że wszystko musi przerabiać, ja się pienię,że tak długo czekam( ciekawe ile mi krzyknie za robotę). jedyny pozytyw, to znalezienie takiej okazji z tym radio. Koleś który mi to montuje od razu kupił też dla siebie (ostatnią sztukę).

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #52 dnia: 28 Lutego 2010, 11:30:22 »
GOTOWE: Radio (z przesyłką i pilotem ~600 zł), Głośniki (z pełnym okablowaniem 800 zł), Wzmacniacz (Sony XM-1000 używany 250 zł), Robocizna (350 zł). Suma: 2000 zł--> efekt?
Jak na wydane 2000 zł, niepowalający. Powiedziałbym: poprawny. Radio jest znakomite, intuicyjne i łatwe w obsłudze, pełny korektor(jeszcze się nim nie bawiłem) czytelny duży wyświetlacz, ten zakup (dzięki ZGREDOWI) był strzałem w 10 <taniec> Ze wzmacniacza też jestem zadowolony, bo pasuje mi gabarytem, nie był drogi i dobrze się spisuje. Głośniki grają czysto, wzbogaciłem się o syczki z tyłu, ALE: Brakuje mi czystych niskich tonów przy głośniejszym słuchaniu. Pobawię się jeszcze korektorem, ale pewnie skończy się na zakupie tuby. Na razie jednak muszę się wstrzymać, bo się przeinwestowałem:/ Dzięki wszystkim za doradzanie!
Pozdrawiam!

Dagon

• Gość
« Odpowiedź #53 dnia: 28 Lutego 2010, 12:09:00 »
wzbogaciłem się o syczki z tyłu,

ale pewnie skończy się na zakupie tuby.

Co to za wynalazek "syczki z tyłu"? One powinny grać Ci "w twarz".

Tuba? Gorszej konstrukcji wybrać nie można  <zalamka> Pięknie pierdzi ale "grą" tego nazwać nie można...

Offline JS1405

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #54 dnia: 28 Lutego 2010, 12:52:20 »
1. wzbogaciłem się o syczki z tyłu
2. pewnie skończy się na zakupie tuby

Ad1. te syczki z tyłu to chyba dla pasażerów drugiego rzędu, bo pierwszy rząd i tak nic nie usłyszy

Ad2. z ta tubą to pomyłka-porażka, wydaje mi się, a nawet wiem, że lepsza byle jaka skrzynka(czytaj - za nie wielką sumę) niż tuba. Podzielam tu zdanie Kolegi DAGONA, więcej huku i hałasu niż jakości.

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #55 dnia: 28 Lutego 2010, 17:01:19 »

Co to za wynalazek "syczki z tyłu"?

Przypominam że piszemy o Carinie E, 5-cio osobowej, w której jest możliwość (z której sam czasem korzystam) przewożenia osób na tylnych siedzeniach. Nie piszemy tu o MCC Smart, więc nie rozumiem skąd to zdziwienie?
Co do tuby, rzeczywiście lepsza byłaby skrzynka, ale w tym roku pewnie sobie odpuszczę.

Offline disaster3

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #56 dnia: 15 Marca 2010, 11:50:44 »

Co to za wynalazek "syczki z tyłu"?

Przypominam że piszemy o Carinie E, 5-cio osobowej, w której jest możliwość (z której sam czasem korzystam) przewożenia osób na tylnych siedzeniach. Nie piszemy tu o MCC Smart, więc nie rozumiem skąd to zdziwienie?
Co do tuby, rzeczywiście lepsza byłaby skrzynka, ale w tym roku pewnie sobie odpuszczę.

no i dalej z tego nic nie wynika........ Ja tez przewoże z tyłu u siebie osoby i nie narzekają ze jest im zle z tego powodu że muzyki nie słychać (głosników z tyłu nie mam)..... bo psują scenę i niech mi nikt nie mowi że głośników z tyłu Ci z przodu nie słyszą....

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl