Autor Wątek: Chlapacze + listwy boczne - zakładać ?  (Przeczytany 33321 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Swoop

• Administrator
  • Toyot Spamer
Odp: Chlapacze + listwy boczne - zakładać ?
« Odpowiedź #45 dnia: 26 Czerwca 2013, 09:42:29 »
takie są ceny i już

ceny są takie, jakie jest w stanie rynek zapłacić. Na allegro chlapacze Rezaw Plastu kosztują ok 40 zł za komplet (4 szt.) a tu niech te sztuki kosztują 80 to bym chętnie poszedł do ASO i dał im zarobić
« Ostatnia zmiana: 26 Czerwca 2013, 14:05:58 wysłana przez Swoop »

Offline silver

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #46 dnia: 26 Czerwca 2013, 14:03:23 »
Cytuj (zaznaczone)
...mozna powiedzieć że nic. toyota też musi zarobić, a cena wg mnie jest dobra...
akurat jeśli chodzi o cennik części zamiennych w ASO to jest to chyba największa wada Toyoty... gdyby jakoś senesowniej go zrobili to napewno o wiele wiecej osób by u nich auta serwisowało po gwarancji niż teraz...

Offline mkprytko

• Prawie Toyot
« Odpowiedź #47 dnia: 29 Czerwca 2016, 23:25:54 »
Kupiłem komplet przednich chlapaczy do auriska i... mam wątpliwość :) Czy między chlapaczami a blachą powinna iść jakaś uszczelka, czy przylegają one bezpośrednio do blachy? Dotychczas miałem Yarisa I w wersji TS i tam między nakładkami na progi a blachą była uszczelka-stąd moja wątpliwość. Będę wdzięczny za odpowiedz.
Pozdrawiam

Offline tomery

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #48 dnia: 30 Czerwca 2016, 08:32:30 »
Kupiłem komplet przednich chlapaczy do auriska i... mam wątpliwość :) Czy między chlapaczami a blachą powinna iść jakaś uszczelka, czy przylegają one bezpośrednio do blachy?

Ja dokupiłem do AI FL tylko na przód (oryginał w ASO).
"Uszczelek" nie było, "poszły" bezpośrednio na blachę błotnika.
Teraz trochę żałuję, że przed montażem chlapaczy nie podjechałem gdzieś nakleić jakiejś bezbarwnej folii (takiej jaka jest na progach z tyłu) pod te chlapacze.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl