Wszystkie te nawigacje są jak marzenie - pełna funkcjonalność. Widzę, że nie trzeba żadnych ramek-przejściówek do 2DIN. Czy możesz strong potwierdzić, że to się wkłada w całości na miejsce fabrycznego radia bez dodatkowych ramek lub innych kombinacji czy też potrzebna jest ramka-przejściówka? Obawiam się, czy spasują do mojego Verso z roku 2009 (przed mini-liftingiem radia).
Ja mam Verso 2012 po lifcie jakbym miał się bawic w jakies ramki czy przejściówki pupy bym sobie tym zestawem nie zawracał.
Potwierdzam że Zestaw po wpięciu kostek pasuje idealnie, obudowa w zestawu w kolorze srebrnym idealnie dobrana do fabrycznych kolorów i plastików deski. Od fabrycznego radia musisz odkręcić mocowania /blaszki z boku/ przykręcić do zestawu, przekładasz 2 żółte spinki zatrzaskowe do górnych mocowań w zestawie, wrzucasz w deskę skręcasz i efekt jak na moich zdjęciach. Może troszeczkę mniejsza przerwa ok. 2mm powinna być na dole miedzy zestawem a szczotkowaną aluminiową listwą ale to jest do wyregulowania dla cierpliwych ja olałem hehehee....... na górze i po bokach spasowanie jest idealne co widać na fotkach.