Autor Wątek: Podświetlenie przycisków w E12  (Przeczytany 16206 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Boston

• Gość
Pod¶wietlenie przycisków w E12
« Odpowiedź #15 dnia: 21 Stycznia 2005, 18:25:12 »
Widzę, że przepalona żarówka przycisku świateł awaryjnych to norma. Ja też siędziwiłem dlaczego ten przecisk jest niepodświetlony. W serwisie w ramach gwarancji zapłaciłem za żarówęok.10 zeta i teraz trfiam w nocy w ten przycisk bez problemu.

trok

• Gość
« Odpowiedź #16 dnia: 25 Stycznia 2005, 14:40:45 »
Cytat: Boston
Widzę, że przepalona żarówka przycisku świateł awaryjnych to norma. Ja też siędziwiłem dlaczego ten przecisk jest niepodświetlony. W serwisie w ramach gwarancji zapłaciłem za żarówęok.10 zeta i teraz trfiam w nocy w ten przycisk bez problemu.

Może trzebaby przy wymianie wstawić mocniejszą, na wyższe napięcie? - będzie świecić słabiej, ale dłużej

Jak pojadęna przegląd to zapytam, czy mogliby.

pankuba

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 26 Stycznia 2005, 12:22:38 »
Cytat: wroobel
no właśnie GENUINE, cóż to za trudne słowo

no widzisz, nie wiesz to nie podpowiadaj  :lol:

Cytat: Jackal
Może i trudne, ale jeśli zamiast powiedzieć Oryginalne Części Toyoty, wolimy operować angielszczyzną, to tak sięmoże zdarzyć.

ale to nie my tylko Toyota pisze w instr., że należy uzywać części oznaczonych: Toyota Genuine Parts  :adiabelek

Jackal

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Stycznia 2005, 12:38:58 »
Pankuba
A my dobrze wiemy, że w unii można jeszcze używać zamienników ;-)

Trok
Co do innej żaróweczki, nie sądzężeby to było dobre rozwiązanie, ale kto wie, takie domowe sposoby czasem ratowały całe armie i ... McGyvera :adiabelek

Kroket

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 31 Stycznia 2005, 09:43:16 »
Cytat: Jackal
A nawet Toyota Genuine Parts  :roll:

Kazdy czyta jak potrafi. Ja bylem pewien, ze gosc chcial zazartowac "Toyota Gieniuś Parts".
No ale to moj problem :).

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl