tomery, jak możesz tak kolegę obrażać

Na zdjęciu jakiś komisowy angielski szrot bez radia, porządku w środku ale za to z markerem na szybie a Ty że to Mateusza

a co do samej sprawy- moje zdanie jest takie, że nie warto się w to bawić, takie pokrowce i to uniwersalne. Szczerze to może gdyby ta kierownica inaczej wyglądała seryjnie, żeby chociaż czarna była..
Chcesz żeby było ładnie czy żeby się dobrze kierowało?
Jeśli to pierwsze- szara poducha nie będzie wyglądać, niezależnie od obszycia

Jeśli to drugie- nie wiem czy będziesz w stanie zrobić to tak, żeby ta skóra była nieruchoma i dobrze naciągnięta. Bo jeśli mi się coś przesuwa pod rękami, pokrowiec czy cokolwiek- dla mnie to jest dyskwalifikacja z miejsca. Pewny chwyt, dobra jakość materiału, to jak reaguje na pot to jest moim zdaniem najważniejsze. Z tego powodu polecam Ci (jeśli już się zdecydujesz) na skórę perforowaną tam gdzie na zdjęciu zaznaczyłeś czerwonym, a nawet trochę więcej.
Na Twoim miejscu poszukałbym oryginalnej kiery z yarisa ts czy celicy. Jeśli Ci się nie spieszy to może taniej wyjdzie kupić osobno kierę osobno poduchę. Uważam że ta kierownica jest na prawdę fajna do codziennej jazdy i już seryjnie wygląda dużo bardziej `bogato`.