Nie, nie każdy "wie na czym polega doświetlanie", bo może polegać na zupełnie INNYCH zasadach: w uproszczeniu "na migacz" i "bez migacza".
Jak nie podasz co to dokładnie za cudo, to nie da się o tym dyskutować z sensem - z pełnym szacunkiem, ale za 30 zł (czyli jakieś niecałe 25 zł) za taki moduł, który musi mieć wgrany program pod CAN danego samochodu czyli NIE MOŻE BYĆ UNIWERSALNY (jeśli czyta prędkość), to albo jakaś ściema albo zaraz się zepsuje, nie wiem. A marża sprzedawcy? Nawet jak zarabia 10 zł, to wybacz... nie wiem co powiedzieć.
Ja może i przepłaciłem płacąc ok. 200 zł (wcześniej pisałem ile dokładnie), dodatkowo zapłaciłem drugie tyle w ASO za montaż (trochę z tym roboty jest - a i ryzyko duże!), to wpinać "coś" za 30 zł brutto w magistralę CAN auta, o przerabianiu części instalacji auta nie wspominając - BAŁBYM SIĘ. Po prostu. CAN to CAN - to nie jakaś tam żarówka czy bezpiecznik, że "się spali, to wymienimy".

I jeszcze piszesz, że nie wiesz co to takiego...

Jeszcze raz powtórzę: z pełnym szacunkiem, ale albo nie było do końca jak piszesz, albo to jakiś produkt... hmmm...
Albo CUDA.