Witam,
Przy zakupie Auris II TS FL Active (produkcja z końca 2015 r.) dostałem "gratis" gumowe, oryginalne dywaniki. Ale te dywaniki to lipa, w miejscu gdzie stawiam prawą stopę gaz/hamulec kończy się dywanik i stopa ląduje tuż za dywanikiem i wyciera się wykładzina a dodatkowo but haczy o koniec dywanika co czasami wpływa na płynność jazdy

Czy możecie polecić jakiś dywanik, który głębiej wchodzi pod pedał gazu ale jednocześnie nie jest to "śmierdzące" ustrojstwo czytaj tandeta, której nie da się używać. Super by było gdyby ten dywanik można było zamontować na oryginalnych bolcach.
Druga sprawa dot. maty bagażnika, również prośba abyście podali info do konkretnych, sprawdzonych produktów, które nie "śmierdzą", nie łamią się, parcieją, łuszczą etc. czyli nie są tandetą, którą zalane są w większości sklepy internetowe.
Trzecia sprawa, może tutaj ktoś pomoże lub "przerzuci" mnie do stosownego wątku (choć takowy sam założyłem
http://forum.toyotaklub.org.pl/index.php/topic,37737.0.html) ale cisza tam jak makiem zasiał. Mam wersję Active i chciałbym zamontować głośniki w tylnych drzwiach. Czy ktoś z szanownych forumowiczów "rozgryzł" ten temat i mógłby się podzielić fachową wiedzą.
Pozdrawiam,
KYC