Aurisa 1.8 2014 hybrid touring sports kombi jeszcze przed FL. Przyszła pora na wymianę tarcz i klocków.
komplet tarcze+klocki przód i tył od lutego tego roku
Jaki przebieg w hybrydach Wam wytrzymały?
Gdy na zewnętrzną klamkę dostanie się duża ilość wody, np. podczasdeszczu lub w myjni samochodowej, może nastąpić samoczynne odblokowanielub zablokowanie drzwi. Jeżeli jednak drzwi nie zostaną otwarte, poupływie około 30 sekund nastąpi ich automatyczne zablokowanie.
Ale mnie Auriska dzisiaj załatwiła. Wysiadam na minute z auta na myjni, silnik włączony zamykam drzwi opłukałem Aurisa chce wsiadać a tu kicha wszystkie drzwi pozamykane, auto na chodzie. Czy ktoś mi odpowie jak ?
Cytat: bardos.1979 w 09 Listopada 2019, 17:01:36Ale mnie Auriska dzisiaj załatwiła. Wysiadam na minute z auta na myjni, silnik włączony zamykam drzwi opłukałem Aurisa chce wsiadać a tu kicha wszystkie drzwi pozamykane, auto na chodzie. Czy ktoś mi odpowie jak ? Takiej sytuacji zawsze się obawiam. Dlatego raczej nie zamykam auta z kluczykiem w środku. W Skodzie był taki myk, że otwierało się bagażnik z kluczyka i po jego zamknięciu automatycznie się ryglował i można było zatrzasnąć sobie kluczyk. Jak sobie poradziłeś? Szyby całe?