Użyje Putin broni jądrowej?
1. Osaczony furiata, któremu wyobrażona przyszłość przelatuje przez palce, może już zobaczyć swój koniec i co mu zależy ?
2. Może to blef szpiega, a tamten wywiad potrafi zaskoczyć ?
3. Jeśli uzna, że poszło bardzo nie tak, będzie wszędzie wilkiem widziany, to co mu wisi ?
4. Ale jak się zobaczy jako lis w pułapce, to może odgryźć sobie łapę i uciec.
Posiadanie takiej broni działa w dwie strony, ty strzelisz, sam tym samym oberwiesz i koniec blisko. Miejmy nadzieję, że wojsko odpowiedzialne za tą broń, normalnie pomyśli i odmówi rozkazu. Sabotaż byłby najlepszy. Może klika hakerów coś pomoże. Ja już sobie wyobrażam te cuda pochowane pod kremlem, to na pewno może być nie do uwierzenia. Sam Hitler planował wybudować wielkie miasto/państwo zwane Wielką Gubernią. Miało być gigantyczne, a cały ruch kołowy miał się odbywać pod nim tunelami.
Trzeba by zapytać naszego św. Lecha, bo on teraz uchodzi za Nostradamusa polskiego. Może wreszcie zrobią mu ulicę w Ww. Skoro cały świat dopiero teraz kiwa tak głowami.
Putin jak o Polsce nigdy nie mówił, tak coraz częściej teraz wspomina. Niby jakieś tam ziemie nasze, kiedyś były Ukraińskie. Wspominał o tym, jak mówił o dawnym ustalaniu naszych granic. Bankowo jesteśmy mu zadrą w oku. Rozwaliliśmy ZSRR, Lech wykrył jego cele i wiadomo co się stało w 2010. To po to by uciszyć prorocze słowa i za prowodyrkę w Gruzji. Politycy tam nie bywają, plują na niego często, latają gdzie się da i przekonują innych. Uniezależniamy się jako jedyni, psioczyli dużo na te rurki z gazem. Wedle Putina deprawujemy u nas Ukraińców, już w 2008 zgłaszaliśmy Ukrainę do UE. Pomagamy uchodźcom, jak się dzisiaj okazało, to my jesteśmy kanałem przerzutowym broni dla Ukrainy. Więc trochę mamy grzeszków wedle Putina. Ale są jeszcze państwa na Bałkanach bez ochrony, których zdobycie doprowadziło by go do naszych dolnych granic bardziej. W najlepszym przypadku mamy parę lat czasu na szykowanie się.
Twardy gość jest, skoro kierował bandyterką w Petersburgu, oraz korupcją i potrafił oligarchów ustawić w szeregu. Ale dziwne, że wysyła stary sprzęt i dzieciaki po szkoleniu bez wyposażenia. Tylko takiemu to życie ludzkie wisi. Przeliczył się i tyle.
Beształeś mnie za olej tutaj, a to temat dalej od autowego jest czy nie ?