Załączam zdjęcia puszki przekaźników. Wydaje mi się że Fan 1 i Fan 2 mam (zaznaczone na foto)
natomiast jest tam jeszcze miejsce na przekaźnik opisany A/C MG - czy on jest potrzebny?
Mam już sprężarkę, przewody, moduł klimy, panel z przyciskiem, nagrzewnicę kompletną z parownikiem, zaworem rozprężnym i termistorem
a także dwie rolki. W rolkach postanowiłem wymienić łożyska bo chodzą "tak sobie" i są strasznie zapaćkane. Termistor nie ma na końcu wtyczki
tylko dwa piny -myślę że da się to jakoś podpiąć

W serwisie zamówiłem śruby do kompresora (6zł szt

- śruby do chłodnicy z kompletem silentblocków na górę chłodnicy to 100 zł

więc
sobie odpuściłem, tym bardziej że mam jakąś starą chłodnicę i z niej wezmę gumy, a śruby dopasuję.
Chłodnicę zamawiam nową - mam jednak pytanie co do "chińskich zamienników" - nie mam z nimi doświadczenia i zastanawiam się jak z ich jakością, bo cena dość atrakcyjna - około 260 zł przy prawie 500 zł za zmiennik renomowany... Jest więc dylemat

jeśli macie jakieś doświadczenia to podzielcie się wiedzą.
Muszę też kupić na Alle... rezystor wentylatora, lecz zastanawiam się czy część ta jest wrażliwa na uszkodzenia - bo pytając we wro u dystrybutora części używanych usłyszałem "żeby przyjechać, to oni zamontują i sprawdzą czy działa". Pytanie czy da się to sprawdzić bez
podłączonej klimy i na odwrót, czy klima bez tego zadziała

Myślę że to juz wszystkie potrzebne elementy. Ściągnąłem manuale ze strony Toyoty - wgryzam się w temat i jeśli są wszystkie podłączenia
elektryczne to jest to rzeczywiście dla wprawnego mechanika operacja dość prosta