Autor Wątek: usuwanie wgnieceń bez lakierowania  (Przeczytany 2470 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Akino

• Toyot Leżący
  • *
usuwanie wgnieceń bez lakierowania
« dnia: 17 Marca 2016, 15:29:15 »
Czy ma ktoś z Was namiar na warsztat, któremu można zaufać przy usuwaniu wgnieceń bez lakierowania (Warszawa)?
W necie znalazłem kilka ale wole jechać do sprawdzonego warsztatu.

/ort.
« Ostatnia zmiana: 19 Marca 2016, 09:45:06 wysłana przez Filu »

Offline AGILESS

• Toyot Spamer
Odp: usówanie wgnieceń bez lakierowania
« Odpowiedź #1 dnia: 18 Marca 2016, 10:52:41 »
Nie kojarzę żeby ktoś z forum praktykował taką naprawę. Jeśli zakład oferuje usługę, to po prostu podjedź i dowiedz się o szczegóły.

Offline Lux10

• Toyot Leżący
  • *
Odp: usówanie wgnieceń bez lakierowania
« Odpowiedź #2 dnia: 18 Marca 2016, 11:19:16 »
Czy ma ktoś z Was namiar na warsztat, któremu można zaufać przy usuwaniu wgnieceń bez lakierowania (Warszawa)? W necie znalazłem kilka ale wole jechać do sprawdzonego warsztatu.
Nie znam takiego warsztatu, ani nie jestem z Warszawy, ale miałem przypadek reperacji karoserii bez lakierowania po przeogromnym gradobiciu. Samochód miał 1,5 roku to szukałem gościa z referencjami. Specjaliści się znaleźli, ale bez wiarygodnych referencji. Zrobiłem tak: zleciłem wykonawstwo warsztatowi ASO, a ten wynajął faceta, który robi im takie rzeczy na zlecenie. Robota była zrobiona perfekcyjnie, po około 40 -50 wgnieceniach nie pozostał jakiegokolwiek ślad. Nie wiem czy usługa wykonana z pośrednictwem ASO była droższa, czy tańsza od wykonanej bezpośrednio, bo miałem to robione z Auto Casco.

Offline waldusrelax

• Toyot Leżący
  • *
Odp: usuwanie wgnieceń bez lakierowania
« Odpowiedź #3 dnia: 26 Marca 2016, 17:15:19 »
Usuwaja takie wgniecenia bez problemu. Ja akurat jestem z wielkopolski i moge gorąco polecic zaklad kosmetyki samochodowej Radcar w Krotoszynie. Robia to fachowo.z tego co pamietam to wzieli mi 50 zl za jedno wgniecenie a mialem w sumie 3. Ale warto bo nie ma najmniejszego sladu

Offline Akino

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #4 dnia: 27 Marca 2016, 08:53:58 »
Byłem w jednym z warsztatów aby wyceniono moje wgniecenia. Koszt mnie poraził i chyba sobie odpuszczę.
Malutkie wgniecenie na błotniku 150,00 a troszkę większe na drzwiach 500. Brak gwarancji (tak powiedział Pan w warsztacie), że nic nie będzie widać. Podobno w moim przypadku dlatego że część wgniecenia jest na przetłoczeniu.

Offline waldusrelax

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #5 dnia: 28 Marca 2016, 07:21:22 »
Chyba troche przegieli z tymi cenami. Ja akurat mialem dwa na dachu i jedno na blotniku i nic nie widac.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl