Ostrzeżeń masz łącznie 9 i jesteś jedynym użytkownikiem z taką pokaźną listą. Pierwsze już w 2013 roku, kolejnych kilka w 2014, potem 2015 i 2016. Wszystkie za dokładnie to samo zachowanie, więc jeśli masz nadmiar wolnego czasu to poczytaj sobie swoje posty i będziesz wiedział kiedy i za co, a nie szukaj zaczepki po wątkach. Za ponad 3 lata obecności na forum wypadałoby już nabrać jakiej-takiej ogłady i zrozumieć ideę działania forum.
Imię mam w nicku i ono wystarczy, żeby móc podpisywać się inicjałem, w przeciwieństwie do nic niemówiącego nicka "tomery". Pamiętaj, że anonimowość w internecie jest tylko pozorna.
Ja Cię banował nie będę, i nie tylko dlatego, że nie mam takich uprawnień. Od tego jest administracja, więc jak sobie pościelesz - tak się wyśpisz.
Jeśli uważasz, że będziesz lepszym moderatorem od któregoś z nas, to zawsze możesz złożyć swoją kandydaturę do któregoś z Adminów, bo każdy był kiedyś szeregowym użytkownikiem forum, nikt się na świecznik nie pchał i nikt tu nie sprząta za karę. To samo z listą/ilością Moderatorów: zgłoś, że Moderator się na Ciebie uwziął, jest niedobry, utrudnia Ci życie i chcesz go zastąpić. Droga wolna.