Autor Wątek: TT2- AKTUALIZACJA?  (Przeczytany 65443 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline faciulula

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: TT2- AKTUALIZACJA?
« Odpowiedź #120 dnia: 25 Marca 2019, 13:56:39 »

Offline mikael666

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #121 dnia: 25 Marca 2019, 19:04:50 »
Uwaga odpowiedź z Toyota Poland:

"Właściciel X był informowany przez Salon Dilerski Toyota Nowakowski, że aktualizacje należy przeprowadzać samemu" Oo

Oczywiście kij z tym, że nie tego dotyczyło zgłoszenie i reklamacja, że osoba X nigdy właścicielem nie była :) no ale to jest Polska, czas się otrzeć o oddział Europejski.

Offline mariuszs

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #122 dnia: 25 Marca 2019, 20:50:22 »
Uwaga odpowiedź z Toyota Poland:

"Właściciel X był informowany przez Salon Dilerski Toyota Nowakowski, że aktualizacje należy przeprowadzać samemu" Oo

Oczywiście kij z tym, że nie tego dotyczyło zgłoszenie i reklamacja, że osoba X nigdy właścicielem nie była :) no ale to jest Polska, czas się otrzeć o oddział Europejski.
Toyota Poland ma nastawienie Pro Dealerskie, czyli klient zawsze kłamie a Dealer zawsze mówi prawdę.

Offline FilipAmator

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #123 dnia: 15 Grudnia 2021, 21:19:44 »
Pobrałem z toyota.pl zestaw map 6.7.0DMUH, wersja darmowa (do konfiguracji map). U mnie jest wersja 6.6.0WH. Uruchomiłem nawigację, uaktualnienie wykryte.
Na stronie toyota-tech.eu wpisuję Device ID i request code aby wygenerować activation code i mam taki błąd:

Error
IE5585-Not able to determine product mapped to SKUID.

Ktoś wie dlaczego? Chcę kupić mapy na 3 lata ale nie wiem czy to wogóle zadziała, skoro zwykła aktualizacja za free nie działa.

Offline Tenkitten

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #124 dnia: 15 Grudnia 2021, 22:17:36 »

Offline FilipAmator

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #125 dnia: 16 Grudnia 2021, 08:06:24 »
Wlasnie z tego postu tutaj trafilem.
Linki juz wygasly, apka do aktywacji po kodzie QR wymaga hasla (zadne ktore mam nie dziala) aby sie uruchomic.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl