Autor Wątek: Wiązka podsufitki łącząca mikrofon z radiem bluetooth nawigacja Schemat  (Przeczytany 20120 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline SZYMQ

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: Wiązka podsufitki łącząca mikrofon z radiem bluetooth nawigacja Schemat
« Odpowiedź #15 dnia: 24 Lutego 2019, 22:58:07 »
Podłacze się pod wątek. Miałem Parrota i zwykłe stare radio. Czy po zakupie Toyota Touch mozna jakoś wykorzystać mikrofon z parrota?

Nie można musisz kupić podświetlenie sufitkowe z mikrofonem i dołożyć przewody jak w schemacie
Wir do moje drugie konto :P i  też miałem Parrota który teraz zbiera kurz   
Rzeczy niemożliwe robię od ręki,  na cuda trzeba chwile poczekać  <diabel>

Offline jerry2006

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #16 dnia: 24 Lutego 2019, 23:29:55 »
Podłacze się pod wątek. Miałem Parrota i zwykłe stare radio. Czy po zakupie Toyota Touch mozna jakoś wykorzystać mikrofon z parrota?
Nie można, musisz kupić podświetlenie sufitkowe z mikrofonem i dołożyć przewody jak w schemacie   

Ale przecież mikrofon to mikrofon. Kwestia kabli może, przecież ten w lampce chyba nie jest jakiś specjalny tylko że jest ładnie ukryty. A i tak trzeba ciągnąć przewody od tej lampki.
Czekam dalej na potwierdzenie wersji że tylko oryginalna lampka z mikrofonem zadziała.

Gawith

• Gość
« Odpowiedź #17 dnia: 25 Lutego 2019, 07:31:42 »
Do oryginalnego mikrofonu jest trzeci kabelek jako zasilanie, wątpię aby parrot też tak miał. Oryginalna lampka z mikrofonem kosztuje grosze (70-80 zł) więc szkoda kombinować z innymi rozwiązaniami.

Offline SZYMQ

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #18 dnia: 26 Lutego 2019, 09:27:39 »
Ale przecież mikrofon to mikrofon. Kwestia kabli może, przecież ten w lampce chyba nie jest jakiś specjalny tylko że jest ładnie ukryty. A i tak trzeba ciągnąć przewody od tej lampki.
Czekam dalej na potwierdzenie wersji że tylko oryginalna lampka z mikrofonem zadziała.
Na 100000% musisz kupić lampkę podsufitkowa bo w parrocie są tylko dwa kable masa i plus a w mikrofonie toyoty są trzy przewody plus masa i sygnał
Rzeczy niemożliwe robię od ręki,  na cuda trzeba chwile poczekać  <diabel>

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl