Wiec tak jak sam doszedłem to tak , jak ktoś ma lusterka ręcznie składane , to musi tylko wymienić wiązkę w drzwiach która ma 9 pin wtyczka od lusterka bo jest 7 pinów, wtyczka jest na 14 pinów ale nigdzie nie znalazłem lusterek więcej niż 9 pinów (może ktoś ma więcej piniową to niech się pochwali ) Wtyczka od przycisku lusterek jest na 11 pinach i taka jest w samochodzie tylko wystarczy do kupić przycisk z domykaniem lusterek, ALE...
nie jestem pewny czy lusterka będą się składały czy posiadają taki moduł, czy nie trzeba do kupić modułu jak to było w corolli ??
( fajnie jak by ktoś się wypowiedział z kolegów którzy mają składane lusterka ) i po drugie ALE jak zaobserwować to wiązki od drzwi są DWIE na rynku od panelu szyby. Panel szyb z napisem "ALL AUTO" i jest zakończona inna wtyczka jest mniejsza a do panelu bez napisu ALL AUTO jest grubsza wiec trzeba pytać przed zakupem.
Fajnie było jak by ktoś zrobił zdjęcie wtyczki od lusterka i wtyczki która wchodzi z drzwi do samochodu w tedy by tylko wystarczyło dołożyć 2 piny

zdjęcie Boczka zajmuje 10 min, 2 śruby są pod plastykowym uchwytem i jedna śruba za klamką i potem ciągniemy na dole jest tam takie wycięcie na palce

i boczek zdjęty