Autor Wątek: Identyfikacja osoby dzowniącej - Touch 2  (Przeczytany 7501 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline Draco

• Toyot Pełzający
  • **
    • CarPhotoPro - Instagram
Odp: Identyfikacja osoby dzowniącej - Touch 2
« Odpowiedź #15 dnia: 18 Listopada 2016, 22:21:24 »
tak na marginesie czy w Prestige macie dwustrefowa klimatyzacje ? czy tez jest za dopłata ?

Offline karimoczo

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: `23 Corolla2.0
« Odpowiedź #16 dnia: 19 Listopada 2016, 03:47:36 »
Mam dwustrefową klimatyzacje  :good:

Offline god107

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #17 dnia: 19 Listopada 2016, 09:11:37 »
W prestige jest dwustrefowa klimatyzacja bez dopłaty. Z różnic jakie jeszcze zauważyłem we wnętrzu to np. w prestige mam skórą obszyty fragment środkowego tunelu od strony kierowcy, tak, żeby można było sobie prawą nogę oprzeć o mięciutkie :)

Offline coolicz

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Corolla TS 2.0
« Odpowiedź #18 dnia: 21 Listopada 2016, 08:23:27 »
Dodatkowo w Prestige są też skórzane boczki foteli :) Można oczywiście dokupić pełną skórę w pakiecie Executive. Klimatyzacja dwustrefowa również jest w standardzie w Prestige i nie ma opcji aby dokupić ją w niższej wersji.

Offline GeoT

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #19 dnia: 22 Listopada 2016, 09:13:31 »
Z tym głosowym wybieraniem to jeszcze jedno: skoro nie mam go (bo mam gołe tt2), to po co dali mi do tego przycisk na kierownicy ... kompletnie bez sensu. Można go było inaczej zagospodarować

Offline coolicz

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Corolla TS 2.0
« Odpowiedź #20 dnia: 22 Listopada 2016, 10:36:39 »
Z tym głosowym wybieraniem to jeszcze jedno: skoro nie mam go (bo mam gołe tt2), to po co dali mi do tego przycisk na kierownicy ... kompletnie bez sensu. Można go było inaczej zagospodarować
Mam tak samo, ale uważam, iż to że guzik został to dobrze. Kiedyś możemy wymienić radio (cały system multimedialny) np. na jakieś z Androidiem i wtedy ten guzik bardzo się przyda :) Poza tym zawsze można sobie dokupić "& GO" za 4 tys ;)

Offline sendilkelm

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #21 dnia: 26 Listopada 2016, 21:03:44 »
mam oto taki problem jeśli w książce telefonicznej mam zapisaną osobę z +48 to w momencie kiedy ona dzwoni nie identyfikuje  mi się nazwa osoby tylko sam numer. Inaczej jest jeśli numer telefonu w książce telefonu jest wpisany bez +48. Wówczas wyświetla mi się nazwa osoby dzwoniącej. Czy ten problem jest rozwiązywalny ?

Podejrzewam, że to problem modelu telefonu (wersji systemu?), bo u mnie działa OK, a większość kontaktów mam z +48 na początku. Chyba, że jedyny powód, dla którego mi się wyświetlają poprawnie kontakty z +48 na początku to fakt, że te, które do mnie zazwyczaj dzwonią (i ja do nich), zapisałem w pamięci TT2. Jednak nie będę ich kasować, żeby to sprawdzić... :-)

Offline Draco

• Toyot Pełzający
  • **
    • CarPhotoPro - Instagram
« Odpowiedź #22 dnia: 27 Listopada 2016, 11:41:07 »
może faktycznie ma to coś wspólnego z modelem telefonu i wersją oprogramowania ja mogę potwierdzić ze wyświetla nazwę bez dodawania do pamięci 👍

Offline KoMarek

• Toyot Chodzacy
  • Samochód:: A II 1.6 2014
« Odpowiedź #23 dnia: 27 Listopada 2016, 13:57:43 »
może faktycznie ma to coś wspólnego z modelem telefonu i wersją oprogramowania ja mogę potwierdzić ze wyświetla nazwę bez dodawania do pamięci 👍
Raczej to kwestia ustawień telefonu. W telefonie należy zmienić w ustawieniach kontaktów opcję "kontakty do wyświetlenia" na "wszystkie kontakty". Nie pamiętam dokładnie, ale po tej zmianie może być konieczne ponowne zaciągnięcie kontaktów z poziomu TT2 (jest taka opcja). U mnie zadziałało.
Spalanie - Motostat.pl

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl