Do Pluto: wcześniej pisałeś, że nie masz reflektorów FullLED, teraz piszesz, że reflektory Ci nie zachodzą lodem...(wciąż piszemy o tego rodzaju lampach), więc zdecyduj się czy piszemy o tym samym czy ja o wozie, a Ty o kozie co?
Jeżeli masz lakier na drzwiach to można powiedzieć, że to rewelacja, bo ja robiłem zdjęcia w kilkunastu salonach, do dokumentacji i wszędzie było podobnie.
Do Zbig: masz 16 calowa koła, bo masz wersję niższą niż EXECUTIVE i dlatego masz inne hamulce i felgi, a tym samym co innego w homologacji.
Co do spryskiwaczy: ten model poprostu nie ma spryskiwaczy. Konstruktor nie zaprojektował ich (był zamysł, ale pewnie padł), a do 5 lat ja też nie mogę sobie montować(gwarancja). Odpowiedz na pytanie: co łatwiej i bezpieczniej dla lamp usunąć? Brud po śniegu czy lód przylegający do cieńkiego klosza??? Oraz drugie pytanie: częściej trzeba będzie stawać na poboczy z powodu brudu czy lodu, bądź śniegu???
Mi nie musisz odpowiadać. Zrób do sam, sobie ok?
Ludzie, ja piszę o konkretnej wersji i konkretnym wyposażeniu.
Pluto pisze: ..."nie zaklinajmy rzeczywistości"... ,a czy ja to robię? Moje wypowiedzi opierają się na faktach, nie na żadnym urojonych domysłach. Skupcie się. Nie hejtuję na Toyotę. Ja stwierdzam fakty, że spartolili wiele rzeczy.