0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Trasa Września-Władysławowo czyli 50/50 zwykła droga i autostrada zawalony po dach przy prędkościach odpowiednio 100 km/h i 140 km/h i dynamiczne przyśpieszanie i wyprzedzanie:Przy prędkości 100 km/h 4,8 L/100 kmPrzy prędkości 140 km/h 6,5 L/100 kmŚrednia z trasy 5,5 L/100 kmŁącznie razem z inną trasą zrobiłem 1 200 km za 350 zł.
Skoro uważasz że lepsza jest tradycyjna spalina z LPG, to bardzo jestem ciekaw jaki model kompaktu z obecnej oferty dealerskiej zaproponujesz do przeróbki na gaz jako lepszy do tego celu niż Auris Hybrid. Oczywiście ma być w automacie.
Cytat: Zbig w 29 Sierpnia 2018, 10:30:27Skoro uważasz że lepsza jest tradycyjna spalina z LPG, to bardzo jestem ciekaw jaki model kompaktu z obecnej oferty dealerskiej zaproponujesz do przeróbki na gaz jako lepszy do tego celu niż Auris Hybrid. Oczywiście ma być w automacie.Mnie tam ani LPG ani hybryda nie interesuje ale Corolla chyba pasuje do Twojego pytania?
Cytat: Maciej Loret w 29 Sierpnia 2018, 12:03:24Cytat: Zbig w 29 Sierpnia 2018, 10:30:27Skoro uważasz że lepsza jest tradycyjna spalina z LPG, to bardzo jestem ciekaw jaki model kompaktu z obecnej oferty dealerskiej zaproponujesz do przeróbki na gaz jako lepszy do tego celu niż Auris Hybrid. Oczywiście ma być w automacie.Mnie tam ani LPG ani hybryda nie interesuje ale Corolla chyba pasuje do Twojego pytania?Nie do końca, Corolla nie występuje w wersjach nadwozia dostępnych w Aurisie i vice versa.
pewnych samochodów się nie gazuje i już, z zasady:-)
Skoro skutery gazuja to i sportowe też robia