To nielegalne. Chyba, że wymienić całe reflektory, założyć spryskiwacze itp., ale to się nie opłaca. Tańsza opcja - założyć światła do jazdy dziennej.
Prosze cie nie denerwuj mnie jeżeli chcesz wiedzieć co myślę o tym ze nie legalne to powiem tak naprawdę sa nielegalne???? Bo co Czemu w calej europie sa samochody Włochy Grecja Niemcy Francja które maja xenony aftermarket a w PL sa nie legalne a niech sa to kwestia mentalności niemcy uważają je za legalne i wszystko jest ok tylko w Polsce takie robią problemy
z restą jakie tam problemy to historie ja mam od 10 lat założone xenony i jestem bardzo zadowolony .......nikt nigdy mi nic nie powiedział o xenonach!
W sumie ja ci mowie załóż xenony i zobacz czy wytrzymają ja jak są super duper powinne właśnie trzymać więcej long life etc.... a tu widzimy ze mniej coś z prądem jest nie tak powiem tak tak jak kolega pisze nawet 14.4 możesz zobaczyć voltów to nie ma znaczenia
zakładając xenony dajesz do tego ballasty które stabilizują prąd wiec możesz spróbować nic nie tracisz , a żądny pies nic ci nie powie ....masz soczewkę bez przesady , a przy tym masz tez gwarancje co najmniej rok lub 6 miesięcy więc