No dobra ,trzy dni to regulowali , to rekord trzeba gdzieś zapisać . Sprawdziłeś na liczniku ile km przybyło

? Wiedział byś w tedy ,czy jeździli i sprawdzali , bo może auto stało i czekało na chętnego mechanika .
Takie pytania mi się pojawiają , proszę odpowiedź

.
Zapytałeś co to powoduje ?
Czy pokazali Ci w którym miejscu coś nie gra ?
Robota źle wykonana = wymiana drzwi i regulacja ,czy robili blacharkę na słupku z zawiasami ?
Robota źle wykonana = wymiana drzwi = nie da się tego poprawić ?
Czy w ASO tym co pierwotnie wymieniano drzwi , ingerowali w coś jeszcze ?
Bez twoich odpowiedzi , widzę trzy opcje :
Po sarnie coś ruszyło się na słupku w senie mocowania zawiasów drzwi .
Nowe drzwi mają inny kształt/ konstrukcję / mocowanie , lub są wykonane poza tolerancją wymiarową .
Nowe drzwi + stare uszczelki = różnice pomiędzy miejscami i uszczelkami ,a w pomieszaniu wychodzi misz-masz niekompatybilny .
Ja bym się pokusił jeszcze raz do ASO ,ale z własnymi pomysłami/wskazaniami . Bo inaczej będzie to samo enty raz .
1. Jeśli się da to niech sprawdzą ,czy ze słupkiem i zawiasami wszystko ok i czy nie ma widocznych zmian w ustawienia ich względem siebie .
2. Zasugerować założenie nowych uszczelek do nowych drzwi ,bo to komplet . Polityka oszczędzania może nie popłacać .
3. Sprawdzić czy nie było zmian jakichś konstrukcji/wymiarów drzwi .
Raczej budy nie zmieniali , prędzej drzwi ,a uszczelki na pewno ,wystarczy inny producent i już może być inaczej .
Jeszcze ciekawe ,tam gdzie też o tym piszą , czy też zakładane tam były stare uszczelki na nowe drzwi .
Pomyśl o tym ,uważam że warto , ja bym tak zrobił i męczył ich o powyższe działania

. Nie odpuszczaj dasz radę

.