Tu nie chodzi ze mamy w nosie przepisy sorry to nie TO
NIKT NIE CHCE BYĆ W KRAJU nielegalny problem w tym ze cokolwiek jest wymienione w naszych autach nawet przez Toyote jest NIELEGALNE WIEC wszyscy jesteśmy nielegalny ...
Oczywiście ze nie chce być nielegalny ale kiedy Toyota mi mówi ze abys miał xenony czy abyś Miał światła LED trzeba najpierw kupić pakiet STYLE (17stki ) potem jeszcze PAKIET TECH i dopiero wtedy dostaniesz LED
NIE DROGA TOYOTO nie tedy droga potrzebuje tylko dobre światła w moim samochodzie a nie niezbędne Bzdury tak jak przyciemnione szyby z tyłu lub 17 stki kiedy mój samochód ma zaledwie 90 koni mechanicznych ....
mam zapłacić wiec 6000zlotych za to abym miał parę niepotrzebnych bzdur i ulubione swiatła LED nie potrzebuje niczego nie chce nic tylko światła LED zaznaczę ze jeżdżę często nocą i dlatego potrzebuje dobre światła zawsze miałem z toyotą ten problem zawsze musiałem sie z nimy kłócić ze nie potrzebuje felg czy przyciemnionych czy jakieś inne bzdury tylko światła led z przodu ...
Wiec wyjście było tylko jedno montować w samochodach after market xenony , Czemu wiec nie mogła toyota zmienić specyfikacje na nasz rynek czemu nie wiec jestem nielegalny według was i jeżdżę na 3 obdzwonimy światłami , kiedy brakowało by zgody i bym miał moje brakujące białe światła do szczęścia
Powiedzcie mi Gdzie mogę zalegalizować moje światła a ja w poniedziałek rano będę juz Legalny nie oczywiście ze nie chce być nielegalny ale jakie mam wyjście kiedy aby KUPIC XENONY fabryczne muszę kupić najdroższa wersie co istnieje to tylko światła , nie potrzebuje foteli podgrzewanych albo skóry albo 17stki felgi starczą mi 15stki felgi .....samochód który kosztuje 25.000euro mam płacić 30 tys euro aby miał światła LED czy XENON?????
W tym możemy wszyscy pomóc sobie! jak?? Pisząc do toyoty aby zmienili specyfikacje aby światła led były łatwiej dostępne dla każdego oświetlenie to bezpieczeństwo...
Niestety tego nie rozumie Toyota ani pani Aleksandra Obtułowicz z Toyoty

która może dużo zrobić nawet zmieniać specyfikacje samochodów np wersja wyposażenia najniższa z LEDAMI!!!! bez TECH i Style pakietów