Autor Wątek: carina GTi (F)  (Przeczytany 16145 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

FAWORYT

• Gość
carina GTi (F)
« Odpowiedź #15 dnia: 06 Maja 2005, 19:00:33 »
tylko mobile.de , autoscout24.pl , ebay.pl ( można szukać na aukcjach na całym świecie,no i pare carinek widziałem).Jest jeszcze pare innych napewno,ale niechce mi sięteraz szukać,bo rozumiesz ,to jest proste i możesz we własnym zakresie mając interneta za pomocą wyszukiwarki sobie znaleść co chcesz....powodzenia :athunbsup

topol

• Gość
GTI
« Odpowiedź #16 dnia: 21 Czerwca 2005, 14:50:21 »
Cytat: bbartek22
a jak tam z cenami i dostępnością np. z tarczami chamulcowymi?? z tarczami na tył?? z paskiem rozrządu?? czy jakimiś innymi częściami do silnika czy do zawieszenia??
i czy ten model wykazuje też taką tendencje do podsterowności jak zwykłe GTi??
i do którego roku była GTi produkowana?? I jak by ktoś miał jakieś ogłoszenia z cariną GTi to dajcie znać. Nawet mogą być ogłoszenia z niemiec i najlepiej taką po 95roku z 2airbagami, klimą i szyberdaszkiem :D
a jakby ktoś miał jakieś informacje o tym aucie gdzieś w necie,jakieś testy jego albo coś to dawajcie linki  :wink:

TUTAJ

i taka GTi

taloniak

• Gość
Odp: carina GTi (F)
« Odpowiedź #17 dnia: 30 Kwietnia 2009, 20:52:20 »
Witam udało mi się kupić Carinę GTI z 93r ale ma rozjechane zawieszenie wiem że to bolączka tych modeli powiedzcie ile mniej więcej kosztuje regeneracja wahaczy i łączników z góry dziękuję

Powiedzcie ile jest warta taka carina gti 93r bo ja dałem 2000 pln

WItamy na forum, polecam opcje edycji postow

Eddie
« Ostatnia zmiana: 30 Kwietnia 2009, 22:36:32 wysłana przez eddie »

nazik

• Gość
« Odpowiedź #18 dnia: 30 Kwietnia 2009, 23:46:40 »
Hej
zamieść zdjęcia to zobaczymy.

taloniak

• Gość
« Odpowiedź #19 dnia: 01 Maja 2009, 01:15:10 »
powiedz jak to zrobić to pokażę zdjęcia jestem tu nowy i nie bardzo wiem pozdrawiam

Offline Linoch

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #20 dnia: 02 Maja 2009, 23:13:31 »
Przyspieszy najwyżej do 215km/h przy dobrej pogodzie :D
Nie pisz głupot Turbo 220 na gazie i sporo jeszcze pod pedałem- przynajmniej  tak u mnie :grin:

Offline Perzan

• Toyot Zmotoryzowany
    • http://www.perzan.com
« Odpowiedź #21 dnia: 03 Maja 2009, 22:21:41 »
Przyspieszy najwyżej do 215km/h przy dobrej pogodzie :D
Nie pisz głupot Turbo 220 na gazie i sporo jeszcze pod pedałem- przynajmniej  tak u mnie :grin:

Licznikowe 220 ?
I co z tego że pod pedałem sporo miejsca jak i tak nie ma już tego jak wykorzystać :P
Ja też jak rozbujam swoją do 180 to żeby tak utrzymać wystarczy gaz lekko wciśnięty, ale żeby wyżej pocisnąć to trwa wieczność :(
Pozdro.
*
*** Czytając forum często odnoszę wrażenie, że ludzie nie chcą aby im pomóc, choć wydaje się że pomocy potrzebują. ***
*
*
*** Try not. Do or do not. There is no try. ***
*

Offline Linoch

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #22 dnia: 03 Maja 2009, 23:44:27 »
Niestety licznikowe 220 ale moim zdaniem powinna jeszcze iść. Do 200 rozpędza się elegancko choć rzadko z tego korzytstam chyba że jakieś BMw z burakami na pokładzie mnie wyprzedza lub nędzna Bora nie daje się wyprzedzić wtedy carina pokazuje co potrafi <taniec>

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl