Autor Wątek: W 2019 rusza sprzedaż nowej Camry w Europie, jacyś chętni?  (Przeczytany 361582 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline snickers

• Toyot Pełzający
  • **
Odp: W 2019 rusza sprzedaż nowej Camry w Europie, jacyś chętni?
« Odpowiedź #420 dnia: 29 Października 2019, 09:33:54 »
No ja się właśnie zastanawiałem nad ceramiką albo woskiem, ale trochę boję się jak ta ceramiczna powłoka zacznie wyglądać po pewnym czasie jeśli jest niezmywalna, a prędzej czy później będzie się jakoś utleniać.

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
  • Samochód:: Camry2019/NX350
W 2019 rusza sprzedaż nowej Camry w Europie, jacyś chętni?
« Odpowiedź #421 dnia: 29 Października 2019, 09:45:00 »
Nie, ja nie jestem przeciwnikiem Fusso. Jestem ciekaw właśnie takich opinii jak twoja. Oprócz białej perły mam jeszcze ciemnoniebiskiego Galaxy. W  tej sytuacji dla najlepszych efektów powinienem kupić 2 różne puszki Fusso.  Woski, które ja podałem występują w jednych wersjach, więc mógłby użyć na obydwa samochody. Jak ci się sprawdziło samo podanie IPA? W jakim stanie odebrałeś Camry?

Fusso do bialego i do ciemnego lakieru to ponoc chwyt marketingowy. Ja kupilem do ciemnego bo mam dwa czarne auta a tesciowi bialego chra zrobilismy rowniez tym samym. Efekt rowniez bardzo dobry. Kropelkowanie chyba najlepsze na rynku. Warta utrzymuje sie dlugo. Woskuje dwa razy do roku i auto ciagle wyglada tak samo. Ipa to czysty alkohol do zjecia warstwy tluszczu i lekkiego nalotu asfaltu. Nic wiecej.

Z odbioru auta jestem srednio zadowolony. Progi mialem ubrudzone guma od butow sprzedawcy - ciezko schodzilo. Listwy od drzwi te matowe uwalone na bialo jakby plynnym woskiem do tej pory nie zeszlo. Wspomne sprzedawcy na przegladzie.

Natomiast jestem bardzo zadowolony ze sprzedawcy i kazdemu moge polecic Toyote Zeran.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
« Ostatnia zmiana: 29 Października 2019, 09:49:30 wysłana przez klaudiusz »

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #422 dnia: 29 Października 2019, 09:47:16 »
No ja się właśnie zastanawiałem nad ceramiką albo woskiem, ale trochę boję się jak ta ceramiczna powłoka zacznie wyglądać po pewnym czasie jeśli jest niezmywalna, a prędzej czy później będzie się jakoś utleniać.

Kolega ma na Mazda 3 jakas super hiper dobra ceramike. Dlatego wybralem wosk bo go sam sobie naloze, ceramiki raczej nie i jej nie poprawie.   Ludzie czesto biora ceramikez gwarancja na 5 lat ale zapominaja ze trzeba ja reloadowac. Odtykac pory itd itp. Wole sam ogarnac temat.

Offline Bierut

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #423 dnia: 29 Października 2019, 14:25:29 »
Ja zamawiałem w Markach. Ze sprzedawcy też jestem zadowolony, zwłaszcza, że u mnie była sprzedaż nietypowa i wywóz za granicę.
Z ceramiki jednak zrezygnowałem. Pewnie jest skuteczna, ale ta wizja reloadingu mi nie odpowiada, a sam nie mam odwagi położyć.
Po namowie zdecydowałem się jednak na cleaner Poorboy's World Proffesional Polish i wosk Bilt Hamber Double Speed.
Auto odbieram za dwa dni.

Na forum nie znalazłem tematu o polecanych/niepolecanych ASO. Czy pozostać w Markach, czy jest coś lepszego?

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #424 dnia: 29 Października 2019, 14:28:37 »
Marki i Zeran to jest to samo. Polecam.

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #425 dnia: 29 Października 2019, 14:39:52 »
Marki mają świetną lakiernię. Świetną, w sensie: świetnie wyposażoną. Robili mi poprawkę na jednym elemencie, więc nie jestem się w stanie wypowiedzieć o jakości, ale samo miejsce wrażenie robi.

Marketing też świetny: dużo mówi, mało robi - jak to marketing ;)

Co do serwisu, to były jakieś wpadki, ale gdzie ich nie ma ?
3VZ.pl

Offline chmichal

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #426 dnia: 31 Października 2019, 16:16:11 »
Bierut czy na pewno dobrze  zrozumiałeś o ew.  aktualizacji Apple i czy może Android , bo ja dzisiaj rozmawiałem  że swoim ASO i nic nie wiedzą, cisza o aktualizacji.

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #427 dnia: 31 Października 2019, 16:17:12 »
Bierut czy na pewno dobrze  zrozumiałeś o ew.  aktualizacji Apple i czy może Android , bo ja dzisiaj rozmawiałem  że swoim ASO i nic nie wiedzą, cisza o aktualizacji.

Tez dzisiaj rozmawialem. Wiadomo o Rav4 a o Camry nic.

Offline Sinuspi

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #428 dnia: 01 Listopada 2019, 20:50:55 »
 :song: już prawie koniec 2019r i jak z chętnymi jest ? oodp nazwy wątku  :-)

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #429 dnia: 01 Listopada 2019, 23:44:42 »
Pojawil się nowy wyprzedażowy cennik na Camry.

https://pdf.sites.toyota.pl/spec-camry.pdf

Ceny trochę tak jakby po wprowadzeniu mniejszej akcyzy na hybrydy wiec szału nie ma.

Offline marcin

• Moderator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #430 dnia: 01 Listopada 2019, 23:56:20 »
Ceny trochę tak jakby po wprowadzeniu mniejszej akcyzy na hybrydy wiec szału nie ma.

Myślę, że niewielu się na to złapie, co rozsądniejsi poczekają do nowego roku, kiedy stocki będą musiały stanieć, będąc de facto już rocznymi autami.

Wciąż jednak uważam (zapewne przez miłość do marki), że jest to najlepszy na rynku stosunek ceny do jakości w przypadku urządzenia do przemieszczania się z punktu A do B. Bo niestety, ale sercem to Stinger GT.
3VZ.pl

Offline klaudiusz

• Toyot Spamer
« Odpowiedź #431 dnia: 01 Listopada 2019, 23:57:38 »

Myślę, że niewielu się na to złapie, co rozsądniejsi poczekają do nowego roku, kiedy stocki będą musiały stanieć, będąc de facto już rocznymi autami.

Wciąż jednak uważam (zapewne przez miłość do marki), że jest to najlepszy na rynku stosunek ceny do jakości w przypadku urządzenia do przemieszczania się z punktu A do B. Bo niestety, ale sercem to Stinger GT.

Bardzo ciekawie wyglada wyprzedaz RAV4 hybrid z 2019 roku. Dali cale 0%... maja popyt spory widze...

Offline yunior81

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #432 dnia: 02 Listopada 2019, 07:21:33 »
W mojej skromnej ocenie poprzednia RaVka była ładniejszym samochodem. Ten jakos mi nie leży, nawet jazda próbna nie poprawiła mi oceny a jakość wykończenia np.  bagażnika to totalna porażka.
Toyota Corolla SD 2018

Offline chmichal

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #433 dnia: 02 Listopada 2019, 07:35:34 »
Jest  przecena camry o 7 tyś.w wersji executive i inne wersje też, na stronie cennik, co dziwne nie wiem ile w tym prawdy ale niby 2020 ma być o 1tys droższa ale nie do końca  chce mi się wierzyć

Offline snickers

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #434 dnia: 02 Listopada 2019, 14:56:51 »
Bo niestety, ale sercem to Stinger GT.
Stinger GT jest ciekawszy, ale raczej ciężko jest zestawiać go z Camry. Głownie przez jakieś 60k różnicy.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl