Klaudiusz - poprosze o wiecej szczegółów jesli mozesz:- mam zainstaslowane LG apke w wersji o której wspominasz;- telefon po wpieciu do gniazda w konsoli wyciemnia sie (poprzedza to motyw łączenia na ekranie tel) i mirror link w tablecie uaktywnia sie (przestaje byc wyszarzony), Telefon=samsung A3 z 2016 ze zmienioną datą na 2016;- i to by bylo na tyle - nie widze zadnych aplikacji na tablecie ani mozliwosci zrobienia nic po co taki mirror link ma sluzyc.zalezy mi na google maps i na youtube dla dzieciakówMarcin
No nie zagralo. Doinstalowalem rockscouta i tez niewidzialny na tablecie. Bede jeszcze dzialal na htc ale jeszcze go nie mam. A pytanie z innej beczki. Co powoduje wlaczenie/wylaczenie wi/fi w ustawieniach? Wlaczone nie sieje sygnalu (jak router) ani nie zbiera sieci (jak odbiornik wifi). Czyzby tylko po to zeby po wifi uruchamiac mirrorlinka ktorego nawet po kablu sie nie da w wielu przypadkach spiac?Jakie to ma zastosowanie. Moze ktos wie?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Cytat: Marcin G. w 15 Lutego 2021, 22:25:56No nie zagralo. Doinstalowalem rockscouta i tez niewidzialny na tablecie. Bede jeszcze dzialal na htc ale jeszcze go nie mam. A pytanie z innej beczki. Co powoduje wlaczenie/wylaczenie wi/fi w ustawieniach? Wlaczone nie sieje sygnalu (jak router) ani nie zbiera sieci (jak odbiornik wifi). Czyzby tylko po to zeby po wifi uruchamiac mirrorlinka ktorego nawet po kablu sie nie da w wielu przypadkach spiac?Jakie to ma zastosowanie. Moze ktos wie?Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJak nie masz nawigacji to jest dokladnie po nic. Kabel inny probowales?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Ale to przyspieszenie jest w pluginach, czyli tych ładowanych z gniazdka.Przy okazji zobacz jak szybko opada wskaźnik naładowania baterii .Podobno ma przejechać 80km na tym prądzie .Chyba w trybie ?emeryt?.Ale zabawka zacna, tylko ta cena...