Ja przed chwilą dostałem komunikat "Produkcja w toku".....jupi :D zamawiałem 10.11 (hybryda, exe, awd, tokyo red - bez jbl i panoramy)
Cytat: parasite85 w 21 Lutego 2022, 13:02:35Ja przed chwilą dostałem komunikat "Produkcja w toku".....jupi :D zamawiałem 10.11 (hybryda, exe, awd, tokyo red - bez jbl i panoramy)Teraz kolej na mnie (zamówione 25.11.) Może będzie na maj tak jak obiecali
Cytat: Ralff w 21 Lutego 2022, 13:12:52Cytat: parasite85 w 21 Lutego 2022, 13:02:35Ja przed chwilą dostałem komunikat "Produkcja w toku".....jupi :D zamawiałem 10.11 (hybryda, exe, awd, tokyo red - bez jbl i panoramy)Teraz kolej na mnie (zamówione 25.11.) Może będzie na maj tak jak obiecali Chyba raczej na Hillbilly, który zamawiał 4.11....
A czy jak dostaliście informacje o produkcji to zmienił wam się prognozowany termin odbioru?
Miałem na myśli to czy dzwonił do was dealer, że przewidywany termin się zmienił ewentualnie pozostał taki sam
Jego już pewnie wyprodukowane, ale nie ukrywam, że jestem ciekaw jaki ma status w MyT
Cytat: Ralff w 21 Lutego 2022, 13:19:28Jego już pewnie wyprodukowane, ale nie ukrywam, że jestem ciekaw jaki ma status w MyTNo tu was zadziwię. U mnie nadal "zamówienie w toku". Obstawiam, że to przez JBL i Skyview. Jutro dopytam dealera, co się stało, że się zes...)
Możliwe, że jest tak jak mówisz. Czekamy na info