0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
@mariuszs o dzięki Zazwyczaj salony nieźle sobie doliczają. Tak mnie też zastanawia dlaczego ludzie sprzedają z takim niskim przebiegiem
Jak jezdzili pracownicy to wiadomo nie każdy używa tak jak swoje tylko żyłuje samochód do oporu
Nie wiem czy każdy tak robi, ale to hybryda, automat, ciężko coś w niej zepsuć.
Cytat: obek w 07 Lutego 2019, 13:57:17Jak jezdzili pracownicy to wiadomo nie każdy używa tak jak swoje tylko żyłuje samochód do oporu Jednak uważam że nie ma 100% pewności że samochód służbowy musi być zajechany przez pracownika.Cytat: mariuszs w 07 Lutego 2019, 15:11:12Nie wiem czy każdy tak robi, ale to hybryda, automat, ciężko coś w niej zepsuć.Oj chyba sporo rzeczy posiada hybryda i spalinowy AURIS które mogą się zepsuć. Przy Twoim wpisie można by sądzić że przeguby od jeżdżenia po dziurach i krawężnikach w Hybrydach się nie psują
Cytat: obek w 07 Lutego 2019, 13:57:17Jak jezdzili pracownicy to wiadomo nie każdy używa tak jak swoje tylko żyłuje samochód do oporu Nie wiem czy każdy tak robi, ale to hybryda, automat, ciężko coś w niej zepsuć.
Oj chyba sporo rzeczy posiada hybryda i spalinowy AURIS które mogą się zepsuć. Przy Twoim wpisie można by sądzić że przeguby od jeżdżenia po dziurach i krawężnikach w Hybrydach się nie psują
Skrzynia jest niezniszczalna, sprzęgła nie ma a silnik pracuje wyłącznie w trybie Atkinsona czyli jest mniej wysilony. Przeglądy były robione na 100% więc odpada problem wymiany oleju. Przeguby i amortyzatory i tak należy sprawdzić przed zakupem. Same klocki dużo powiedzą o stanie auta, powinny być jak nowe
auto doinwestowane i
Tym bardziej z ASO gdzie dużo przeplacisz....
Swoją drogą będąc na DG nie opłaca się mieć auta gdyż nie można sobie tego wliczyć w koszty tylko trzeba użyczać od kogoś
To znaczy, że przez Toyotę używanych nie opłaca się kupować czy masz na myśli co innego?
Witam Panie i Panowie.Dzisiaj zawitałem do salonu Toyoty. Sprzedawca zaciekawił mnie opcją Auris-a 1,33 za cenę ok 61.000 - jest to podstawowa wersja z czujnikami, lakier metalik i ochrona przed złodziejami, auto jako 2 właściciel bym był bo jako pierwszy zarejestrowany na Toyota Poland.Moje wrażenia silnik 1,33 trochę mułowaty jest, spalanie wyszło po jeździe coś kolo 7 l. CO o tym myślicie? Brać?