Autor Wątek: Aplikacja coyote  (Przeczytany 5397 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline matink1984

• Toyot Leżący
  • *
Aplikacja coyote
« dnia: 21 Marca 2019, 12:45:20 »
Witam!
Czy ktoś z was drodzy użytkownicy toyot wie jak uruchomić tą aplikacje COYOTE???? Nie wiem jak to odpalić, prosze o pomoc
Pozdrawiam

Offline Galanders

• Toyot Leżący
  • *
Odp: Aplikacja coyote
« Odpowiedź #1 dnia: 21 Marca 2019, 17:18:53 »
Ta aplikacja jest płatna. Opłata roczna za jej użytkowanie ok 416 zł/rok. Jeżeli nie opłaciłeś może nie odpalić.
Nigdy nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.Mark Twain

Offline mariuszs

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #2 dnia: 21 Marca 2019, 22:02:04 »
Witam!
Czy ktoś z was drodzy użytkownicy toyot wie jak uruchomić tą aplikacje COYOTE???? Nie wiem jak to odpalić, prosze o pomoc
Pozdrawiam
Jest zdaje się miesiąc na próbę. Aplikacja nie warta zachodu bo nie popularna w Polsce.

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Kwietnia 2019, 09:36:00 »
Kolego odpal sobie Yanosik.pl  w komurce.  Szkoda ze nie mamy opcii nawet płatnej yanosika na rok czy tam ile było by bardziej przydatne bo teraz to na komurce muszimy uzywać ! 
Jak dla mnie by była najbardziej przydatna aplikacja ( yanosik )   w samochodzie z tych wszystkich co teraz są ! skoro działa coyote to yanosik tez by działał ale wiadomo co Polskie to złe co zagramaniczne to zajeb.....   

Offline mariuszs

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Kwietnia 2019, 10:10:32 »

Jak dla mnie by była najbardziej przydatna aplikacja ( yanosik )   w samochodzie z tych wszystkich co teraz są ! skoro działa coyote to yanosik tez by działał ale wiadomo co Polskie to złe co zagramaniczne to zajeb.....
Raczej chodzi o to że Yanosika nie stać na opłacenie licencji Toyocie i jeszcze napisanie aplikacji od nowa, podobnie jest z Mirrorlinkiem... Patrząc na ilość aplikacji na TT2 to nikomu się to nie opłaca....

Offline Ma-corolla

• Toyot Chodzacy
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Kwietnia 2019, 10:19:49 »
Raczej chodzi o to że Yanosika nie stać na opłacenie licencji Toyocie i jeszcze napisanie aplikacji od nowa, podobnie jest z Mirrorlinkiem... Patrząc na ilość aplikacji na TT2 to nikomu się to nie opłaca....

tak jak mówisz kto na tym cierpi ??? tylko użytkownicy byśmy mieli Gmaps i yanosika i wsio nic więcej nie potrzebuje ....  A tyle tych apek co tam jest w TT2 to niech zrobią za darmo bezpłatne bez płacenia im licencji (toyocie)   albo ANDROID runtime .... czyli możliwość odpalania aplikacji androidowych , to sie da jesli system jest porządny !! dali by możliwość działania android apek na TT2 ściągniętych POZA google play sklep czyli wpisujemy gmaps APK lub yanosik APK i mamy apke poza Play sklepem , jak by mi dali taką możliwość to nic więcej nie trzeba a tak ten system jest bezużyteczny !!!

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl