Cześć chłopaki, przepraszam za mój język, wciąż się go uczę.
Mam Corollę wyprodukowaną w 2015 roku i ma multimedialny Panasonic Touch 2 13TFDAEZ-DA07. Kupiłem urządzenie, które może zamienić je w odtwarzacz samochodowy i działa dość niestabilnie. Więc go odłączyłem, a tylna kamera OEM przestała działać. Sprawdziłem wszystkie połączenia i wszystko wygląda dobrze. Po ponownym podłączeniu tego urządzenia i z urządzeniem kamera działa, ale bez urządzenia nie działa. To urządzenie to pudełko Andream CarPlay. Czy ktoś ma pomysł jak przywrócić sygnał z kamery? Czy ktoś ma plik odzyskiwania moich multimediów lub wie, jak go zresetować? Mam nadzieję, że ktoś z Was nadal tu jest i przeczyta mój komentarz. Dzięki
In english, if I was bad in polish:
Hi Guys, sorry for my language, I am still learning it.
I have a Corolla made in 2015 and it has a Panasonic Touch 2 multimedia 13TFDAEZ-DA07. I have bought a device what could turn it into car play able,and it works kind of unstable. So I disconected it, and after the OEM rear camera didn't work anyomre. I checked all connection and everythink looks fine. After I connected this device again and with the device the camra works but without the device it doesn't work. This device is an Andream CarPlay box. Has anyone any idea how to bring back my camera signal? Does anyone has any recovery file for my multimedia or know how to reset it? I hope someone of you still here to read my comment. Thank's