Autor Wątek: Testy, opinie, weryfikacje i inne styki z nowym modelem  (Przeczytany 19372 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Offline komisarzryba

• Toyot Leżący
  • *
  • Samochód:: Camry
Odp: Testy, opinie, weryfikacje i inne styki z nowym modelem
« Odpowiedź #60 dnia: 13 Lutego 2020, 06:39:36 »
Tak tak, hatchback. Co do świateł, to aktualnie mam w astrze intelliluxy i nie chce samochodu, który by tego nie miał. Dlatego szukam informacji o światłach w corolli, ale niby sa, niby działają, ale nikt nic nie wie, łącznie ze sprzedawcami ;)
béton brut

Offline Mr. Nowy

• Toyot Pełzający
  • **
« Odpowiedź #61 dnia: 13 Lutego 2020, 08:32:53 »
Światła AHS w Corolli działają w sposób zbliżony do Intelliluxów. Jedni (np ja) twierdzą, że tak samo, inni że ciut gorzej. Na pewno nie są to światła poziomu Mecedesa, który robi najlepsze najlepsze inteligentne światła drogowe. Aczkolwiek osobiście uważam (po doświadczeniach własnych) że lepiej działają niż te które montuje BMW do serii 4.

Najlepszym rozwiązaniem byłoby abyś się przejechał w godzinach wieczornych Corollą z AHS'ami na jakiejś jeździe próbnej. Wtedy miałbyś porównanie.  :-)
Toyota C-HR 2.0 Hybrid Dynamic Force  AWD-i GR SPORT Premiere Edition

Offline komisarzryba

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #62 dnia: 14 Lutego 2020, 09:34:36 »
nie oczekuje swiatel z mercedesa, ale rownie dobrych jak w astrze. o bmw tez slyszalem, ze nie za specjalne maja.
béton brut

Offline komisarzryba

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #63 dnia: 26 Lutego 2020, 11:23:31 »
już po miesiącu dostałem odpowiedz na mojego maila do toyoty. jest to niestety tylko odpowiedz na maila, a nie zadane w nim pytania.
zostałem poinformowany, ze po odpowiedzi na moje pytania powinienem się udac do salonu. taaaa, jaaasne ;)
béton brut

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl