Są takie modele, że 6 mc a i od ręki też są 
Dokładnie, ja czekam od końca sierpnia i jeszcze w produkcji nie jest. Według strony niby 2 grudnia ma coś zacząć się dziać. Termin odbioru na umowie mam 15 grudnia.
Gdzie to widzisz na stronie, że 2 grudnia ma coś zacząć się dziać? U mnie też na razie status bez zmian pokazała się tylko fabryka i jest nadal przetwarzanie zamówienia.
W kodzie źródłowym tam gdzie masz swoje zamówienie. Procedura jak to zrobić jest opisana tutaj na 2 stronie.
U mnie dzisiaj zmiana statusu, że opuścił fabrykę, więc produkcja migiem. Ciekawe ile teraz czasu będą go transportowali. Jak można odnaleźć numer VIN? Wiem że było to już poruszane ale prosiłbym o przypomnienie albo odesłanie.
W moim przypadku 20 dni od momentu opuszczenia fabryki, a transportem do Mszczonowa. Później jeszcze do 14 dni transport do salonu.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Czyli autko będzie chyba dopiero w styczniu 2022 bo mamy już początek grudnia. VIN wydobyty co z nim można dalej zrobić żeby sprawdzić parametry itp?
Po wpisaniu VIN możesz ze strony pobrać instrukcje obsługi i w oczekiwaniu zacząć sobie czytać

w aplikacji znając VIN możesz tez dodać swoje auto i to wszystko w sumie co możesz zrobić
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk