Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 21:16:37Cytat: lukikow w 03 Września 2020, 21:04:24Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 20:03:02Cytat: Portowiec w 03 Września 2020, 20:01:44Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 19:12:54Cytat: Qbek w 02 Września 2020, 21:54:12Zauważyliście że na zegarach pokazuje się wskazówki nawigacyjne gdy włączona jest Google Maps w AA. Niestety na HUD nie ale już jakaś integracja jest. Jestem mile zaskoczony. Sorki za słabe zdjęcie ale kiepsko się je robi podczas jazdy w nocy z krótkim kablem. PS mi po aktualizacji pojawił się problem z USB, czasami nie działa nawet ładowanie. Myślałem że to przez kabel ale najpierw podłączam tel później odpalam samochód i jest ok.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaMi się również pojawiła dodatkowa zakładka na ekranie prędkościomierza. Jak pisał Qbek: druga z lewej j jedna w dół. Co prawda zrzut robiłem na postoju bez wyznaczonej trasy w Google Maps ale wcześniej tego nie miałem. Nawigacji farycznej nie posiadam.Ja też nie mam. Szukałem ale nie widzę. Może to tylko hybrydy mają. Ja mam 1.6PB Comfort Style Tech. Ma ktoś z PB taka opcję?Ale ja nie mam hybrydy.A jaka wersja wyposażenia?U mnie Comfort. Może automat?
Cytat: lukikow w 03 Września 2020, 21:04:24Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 20:03:02Cytat: Portowiec w 03 Września 2020, 20:01:44Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 19:12:54Cytat: Qbek w 02 Września 2020, 21:54:12Zauważyliście że na zegarach pokazuje się wskazówki nawigacyjne gdy włączona jest Google Maps w AA. Niestety na HUD nie ale już jakaś integracja jest. Jestem mile zaskoczony. Sorki za słabe zdjęcie ale kiepsko się je robi podczas jazdy w nocy z krótkim kablem. PS mi po aktualizacji pojawił się problem z USB, czasami nie działa nawet ładowanie. Myślałem że to przez kabel ale najpierw podłączam tel później odpalam samochód i jest ok.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaMi się również pojawiła dodatkowa zakładka na ekranie prędkościomierza. Jak pisał Qbek: druga z lewej j jedna w dół. Co prawda zrzut robiłem na postoju bez wyznaczonej trasy w Google Maps ale wcześniej tego nie miałem. Nawigacji farycznej nie posiadam.Ja też nie mam. Szukałem ale nie widzę. Może to tylko hybrydy mają. Ja mam 1.6PB Comfort Style Tech. Ma ktoś z PB taka opcję?Ale ja nie mam hybrydy.A jaka wersja wyposażenia?U mnie Comfort.
Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 20:03:02Cytat: Portowiec w 03 Września 2020, 20:01:44Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 19:12:54Cytat: Qbek w 02 Września 2020, 21:54:12Zauważyliście że na zegarach pokazuje się wskazówki nawigacyjne gdy włączona jest Google Maps w AA. Niestety na HUD nie ale już jakaś integracja jest. Jestem mile zaskoczony. Sorki za słabe zdjęcie ale kiepsko się je robi podczas jazdy w nocy z krótkim kablem. PS mi po aktualizacji pojawił się problem z USB, czasami nie działa nawet ładowanie. Myślałem że to przez kabel ale najpierw podłączam tel później odpalam samochód i jest ok.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaMi się również pojawiła dodatkowa zakładka na ekranie prędkościomierza. Jak pisał Qbek: druga z lewej j jedna w dół. Co prawda zrzut robiłem na postoju bez wyznaczonej trasy w Google Maps ale wcześniej tego nie miałem. Nawigacji farycznej nie posiadam.Ja też nie mam. Szukałem ale nie widzę. Może to tylko hybrydy mają. Ja mam 1.6PB Comfort Style Tech. Ma ktoś z PB taka opcję?Ale ja nie mam hybrydy.A jaka wersja wyposażenia?
Cytat: Portowiec w 03 Września 2020, 20:01:44Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 19:12:54Cytat: Qbek w 02 Września 2020, 21:54:12Zauważyliście że na zegarach pokazuje się wskazówki nawigacyjne gdy włączona jest Google Maps w AA. Niestety na HUD nie ale już jakaś integracja jest. Jestem mile zaskoczony. Sorki za słabe zdjęcie ale kiepsko się je robi podczas jazdy w nocy z krótkim kablem. PS mi po aktualizacji pojawił się problem z USB, czasami nie działa nawet ładowanie. Myślałem że to przez kabel ale najpierw podłączam tel później odpalam samochód i jest ok.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaMi się również pojawiła dodatkowa zakładka na ekranie prędkościomierza. Jak pisał Qbek: druga z lewej j jedna w dół. Co prawda zrzut robiłem na postoju bez wyznaczonej trasy w Google Maps ale wcześniej tego nie miałem. Nawigacji farycznej nie posiadam.Ja też nie mam. Szukałem ale nie widzę. Może to tylko hybrydy mają. Ja mam 1.6PB Comfort Style Tech. Ma ktoś z PB taka opcję?Ale ja nie mam hybrydy.
Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 19:12:54Cytat: Qbek w 02 Września 2020, 21:54:12Zauważyliście że na zegarach pokazuje się wskazówki nawigacyjne gdy włączona jest Google Maps w AA. Niestety na HUD nie ale już jakaś integracja jest. Jestem mile zaskoczony. Sorki za słabe zdjęcie ale kiepsko się je robi podczas jazdy w nocy z krótkim kablem. PS mi po aktualizacji pojawił się problem z USB, czasami nie działa nawet ładowanie. Myślałem że to przez kabel ale najpierw podłączam tel później odpalam samochód i jest ok.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaMi się również pojawiła dodatkowa zakładka na ekranie prędkościomierza. Jak pisał Qbek: druga z lewej j jedna w dół. Co prawda zrzut robiłem na postoju bez wyznaczonej trasy w Google Maps ale wcześniej tego nie miałem. Nawigacji farycznej nie posiadam.Ja też nie mam. Szukałem ale nie widzę. Może to tylko hybrydy mają. Ja mam 1.6PB Comfort Style Tech. Ma ktoś z PB taka opcję?
Cytat: Qbek w 02 Września 2020, 21:54:12Zauważyliście że na zegarach pokazuje się wskazówki nawigacyjne gdy włączona jest Google Maps w AA. Niestety na HUD nie ale już jakaś integracja jest. Jestem mile zaskoczony. Sorki za słabe zdjęcie ale kiepsko się je robi podczas jazdy w nocy z krótkim kablem. PS mi po aktualizacji pojawił się problem z USB, czasami nie działa nawet ładowanie. Myślałem że to przez kabel ale najpierw podłączam tel później odpalam samochód i jest ok.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu TapatalkaMi się również pojawiła dodatkowa zakładka na ekranie prędkościomierza. Jak pisał Qbek: druga z lewej j jedna w dół. Co prawda zrzut robiłem na postoju bez wyznaczonej trasy w Google Maps ale wcześniej tego nie miałem. Nawigacji farycznej nie posiadam.
Zauważyliście że na zegarach pokazuje się wskazówki nawigacyjne gdy włączona jest Google Maps w AA. Niestety na HUD nie ale już jakaś integracja jest. Jestem mile zaskoczony. Sorki za słabe zdjęcie ale kiepsko się je robi podczas jazdy w nocy z krótkim kablem. PS mi po aktualizacji pojawił się problem z USB, czasami nie działa nawet ładowanie. Myślałem że to przez kabel ale najpierw podłączam tel później odpalam samochód i jest ok.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Według mnie opcja wyświetlania wskazówek z map w AA na zegarach jest dostępna kiedy posiada się TT z nawigacją.
4x4 w corolli e210?
Cytat: lukikow w 03 Września 2020, 23:08:384x4 w corolli e210?Nie. W RAV4
Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 23:53:33Cytat: lukikow w 03 Września 2020, 23:08:384x4 w corolli e210?Nie. W RAV4Nadzieja na wskazówki nawigacji na desce w corolli legły w gruzach... Tu chyba większość z góry zakłada, że przedmówca jest właścicielem nowej corolli.
Cytat: lukikow w 04 Września 2020, 09:46:00Cytat: marek324 w 03 Września 2020, 23:53:33Cytat: lukikow w 03 Września 2020, 23:08:384x4 w corolli e210?Nie. W RAV4Nadzieja na wskazówki nawigacji na desce w corolli legły w gruzach... Tu chyba większość z góry zakłada, że przedmówca jest właścicielem nowej corolli.Pewnie dlatego że ten wątek jest założony w wątku dotyczącym corrolli tnga . Nie zrażaj się.Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka
Z innej beczki - osoby które już kupiły Corolle z AA/ACP - czy u nich dalej jest dostępny mirrorlink?
U mnie jest dostępny, produkcja lipiec 2020