autko sprawdzone, przegląd nie przeszła z powodu wybitej jednej gumy na amorku, ręcznego i lampy lewej bo uszkodzona, blacharka nie jest w tak złym stanie podłoga cała bez rdzy zawieszenie ogólnie dobry stan, problemem są przednie nadkola i jedne drzwi, progi super małe naloty na końcach, skrzynia ideał jeździłem automatem nie rwie itp, silnik chodzi równo, na gazie i na benzynie, cena jaką zapłaciłem to 850 zł, myślę ze nie za wysoka porównując do innych aut o podobnym wyposażeniu wieku i pojemności jak i ilości miejsca.
filtry lakier prostsze naprawy typu rozrząd i paski zrobię sam, wózki zawieszenia oddam do piaskowania pewnie i pomalowania myślę zajmie mi to troszkę czasu ale raczej za taką cenę to dobra sprawa,
pojeździłem nią wczoraj parę godzin większych problemów nie ma. jest ktoś na forum kto posiada tak owe pojazdy na części? zakupił bym oba przednie nadkola i lampy w jakimś ładnym stanie, (zależy mi na mocowaniach więc jak ma ktoś jakieś lampy nawet bez kloszy to chętnie bym przygarną za jakąś fajną cenę)