Czujnik przed pasażerem to nasłonecznienie od klimy.
Trafiłem ,dzięki .
Mało tego nie wiem czemu ale światła na klapie bagażnika mi się nie palą (czerwone), tylko te po bokach.... wiecie może co to może być ?
U mnie też się nie palą , to takie tylko atrapki ,pali się tylko w klapie wsteczny i przeciwmgielne . A tak to pozycja tylko na błotnikach .
Co za problem czy dołożone, czy w standardzie
A taki ,że kolega kolega pomyśli że ma gorzej , więc wspominajcie o standardzie a nie tym co macie za dopłatą .
Navi mam standardowo nie na cd czy sd tylko wgrane w komputer chociaz wejscie na cd jest... dojazdówki nie mam tylko zestaw naprawczy z kompresorem i innymi takimi...
Też mam siuwaks ,ale dojazdówkę już też . A masz przy sterowaniu lusterek (mam składane elektrycznie i sterowane, podgrzewane ) przycisk AFS ? Ja przy AFS nie mam regulacji świateł ,bo to robi AFS .Asystenta przycisk mam ,ale jak naciskam to hi hi pisze coś o rozglądaniu się w lewo prawo i do tyłu . Jak ten asystent działa ,jeśli jest ?
W każdym kraju są inne wersje wyposażenia więc na próżno szukać polskiego odpowiednika
No może i tak , tylko w ubezpieczalni wychodzą głupoty .
To wersje premierowa - bogatsza wersja - zbudowana na bazie Life Plus (który był czwarty od góry, za golasem, wersją Cool i Life)
Premierowa ,czyli to są jedne z pierwszych sztuk jakie weszły na rynek DE ?
A nie masz namiaru na jakiś deszyfrator opisu wersji literowej , ja mam tak ZRE 185L-DHFNPW.
Obecnie podlega moje auto kampanii na wymianę zbiornika par paliwa .
Toyota taką lipę sztuczną odwaliła , że świateł tam nie dali tylko te czerwone plastiki?
Tragedia...myślałem ,że jakoś to będzie wyglądało lepiej a nocą gdy świecą tylko boczne to średnio to wygląda...
Aż popatrzę , bo nie przyglądałem się.
Tam na klapie widać ,że nie ma żarówek . Ja mam jeszcze na środkach drzwi plastikowe listwy ,czy ty kolego camillo też coś takiego masz , nie wiem czego to oznaka jest , ale pomogły te listwy bo na drzwiach nie mam śladów po drzwiach sąsiadów . Jak ja czegoś takiego nie znoszę br... ,raz zrobiłem o coś takiego aferę z radarowcami włącznie i powiem że będąc poza drogą publiczną czyli na parkingu ,uzyskałem od ubezpieczyciela sprawcy na malowanie całych drzwi . Pan sobie zaparkował za blisko ,auto miał 3 drzwiowe i pokaźny bębenek ,nie chciało się przeparkować i dlatego tak wyszło