Pas to nie wiem
No i zaparkowałem po prawej z IPA, pas nie zapięty i bez kierunku , na środku u góry pomiędzy zegarami świeciła się zielona kierownica . Naiwnie myślałem że pedałami po R też kieruje ,ale jednak nie:) . Wolno jechałem na wstecznym i kiera szybkawo latała ,szkoda że nie wyszedłem obejrzeć dookoła ,jak to wyszło wobec innych aut i krawężnika ,ale to kolejnym razem .
Niestety clime mam jednostrefową , chyba że się mylę ,ale tylko lewe pokrętło ustawia temp. a prawe zawiaduje nadmuchem .
bo zawsze mam zapięte
A ja żeby nie piszczało , bo to za intensywny dźwięk ,kupiłem samą klamrę pasa na szrocie i wsadziłem w zapięcie . Na trasie pasy zapinam ,a w mieście nie .
Kolego camillo ,czy ty też masz na końcu tłumika chromowaną końcówkę , moja tak sympatycznie basuje/popierduje . Nie wiem czy tak było oryginalnie , czy ktoś założył bo nie słyszał silnika , lub by być słyszalnym na drodze . Wygląda to na ori , bo rura sama na końcu nie jest prosta tylko ma takie garbki z blachy ,jakby do mocowania tej końcówki . Zdjąć jej nie idzie . Na zimnym silniku buczy ,potem cichnie by tylko podczas jazdy popierdywać i to przy mocniejszej jeździe jak sądzę , w środku nie jest głośno . Początkowo szukałem dziury w tłumiku ,ale takowej nie ma .
Lusterka mam nie fotochromatyczne , to w środku tylko jest ręcznie przestawiane , by ktoś z tyłu nie oślepiał .
W miarę czasu trzeba by zrobić spis ,co mamy w aucie , a wtedy inni posiadacze tej wersji będą mogli porównać i dopisać się jak mają coś jeszcze innego . Tylko to trzeba zrobić na raz w z całości bo modyfikować po czasie nie będzie można .