0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Moim zadaniem bez różnicy.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Mogę nagrać film tylko nie wiem jak wrzucić go wam.
Apple car play bezprzewodowy działa bez najmniejszego problemu.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu Tapatalka
Cytat: chmichal w 10 Kwietnia 2021, 17:20:35Apple car play bezprzewodowy działa bez najmniejszego problemu.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaCiekawe jest ze przy użytkowaniu car play jest aktywny górny pasek androida, z jednej strony dosyć użyteczna opcja ale trochę gryzie się z CP.
A jak roznica w jakosci pomiedzy kabel/carlinkit 2.0?
Cytat: klaudiusz w 10 Kwietnia 2021, 19:51:38A jak roznica w jakosci pomiedzy kabel/carlinkit 2.0?Nie widzę różnicy
Mozesz podac jakiegos sprawdzonego sprzedawce od Carlinkit?
Cytat: Szwaru w 11 Kwietnia 2021, 02:28:00Cytat: chmichal w 10 Kwietnia 2021, 17:20:35Apple car play bezprzewodowy działa bez najmniejszego problemu.Wysłane z mojego SM-G991B przy użyciu TapatalkaCiekawe jest ze przy użytkowaniu car play jest aktywny górny pasek androida, z jednej strony dosyć użyteczna opcja ale trochę gryzie się z CP.Do obslugi Carplay sluzy aplikacja ZLINK na Androidzie. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Śledzę ten temat i trochę się pogubiłem.Mam Executive rocznik 2019 czyli 8 cal Panasonic.Używam i będę używał tylko iPhone.Jaka jest najtańsza/najlepsza opcja by mieć najtaniej CarPlay:1) bezprzewodowy przez Bluetooth,2) jakikolwiek bezprzewodowy,3) przewodowy?