tak jak przy Multipili uznali, że funkcjonalność jest ważniejsza od poczucia estetyki...
To jest bardzo ciekawy temat, polecam poczytać i faktycznie mocno podobny. Zwłaszcza pod kontem tego, że projektant tego potworka do dzisiaj utrzymuje, że on miał świetny pomysł, tylko reszta świata się myli.
To mniej więcej tak jak dyskusja z Tobą

wszyscy Ci uświadamiają, że AA AC to zwykła aplikacja... A Ty narzucasz nam, że to skomplikowane jak projekt lotów kosmicznych

.
Raz piszesz ...Ostrość obrazu jest przeciętna, ale jest czytelny. Z. tego co zauważyłem wszystko rozbija się o pozycję za kierownicą... później ...Mam 190 i dla mnie jest czytelny...
Więc działa dobrze, czy wmawiasz sobie, że działa bo już zapłacone...

Podjedź do salonu sprawdź jak działa np. w Priusie plug-in... Bo ten hud w Camry dla Europejczyka jest bezużyteczny... Po godzinie jazdy oczy bolą na maksa... od zmiany ?ostrości?.
Ale honoru Toyota Motor Poland nie miała nigdy... tylko pln się liczą.
O kurcze a jak myślałem, że to organizacja non-profit...
Takie podejście mają właśnie informatycy... W sumie mam już 3-cią firmę, która robi mi indywidualne oprogramowanie...
Kilka dni ustaleń, opisywania zagadnień w załącznikach do umowy, a przy odbiorze... oni inaczej rozumieli

...
Byleby tylko sprzedać, złapać zlecenie, a potem wymówka goni wymówkę...
Przy trzeciej firmie rozmowy rejestrujemy w audio i video i w końcu prace jakoś idą do przodu...
Honor i pieniądze chyba nigdy się nie spotkają...
W USA już dawno sobie z tym poradzili... za taką ściemę na tamtym rynku Toyota słono by zapłaciła... U nas wykręcą się sianem bo w bezawaryjności nie mają konkurencji, więc będziemy łykać jak pelikany co nam dadzą

.
Ale powoli to się kończy... TME strzeliła sobie w kolano ?logując? wynalazki rodem z Francji... W moim Proace City, równo po 10tys. km, zapaliła się kontrolka silnika. Szkoda, że pazerność zarządu w Europie zabije nam tę markę :(.
Nie mam jak / nie umię wrzucić fotek, pokazałbym wam jak boczne drzwi odstają 5mm względem przednich... zobaczę co będzie na reklamacji... Inna historia to zgrzewy na dachu każdy w innym miejscu... Auto użytkowe ale bez jaj...