Autor Wątek: Jakie macie radyjko w samochodzie i jak zabezpieczacie przed  (Przeczytany 7433 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

S-Piotr

• Gość
Jakie macie radyjko w samochodzie i jak zabezpieczacie przed
« Odpowiedź #30 dnia: 31 Lipca 2005, 21:47:27 »
Ja mam JVC i ściągam tylko panel . MĄDRE SŁOWA PEWNEGO GLINY CO JEDNEJ NOCY MIAŁ 15 WEZWAÑ DO WYRWANYCH RADYJEK " JAK BY NIE BYŁO PASERÓW TO I ZŁODZIEJI BY NIE BYŁO."  :aslyer

ZeroSuper

• Gość
« Odpowiedź #31 dnia: 06 Sierpnia 2005, 20:35:46 »
Ja mam Kenwooda z windą, i po przekręceniu stacyjki, panel automatycznie chowa siępod nierzucającą sięw oczy zaślepką.

wwtcka

• Gość
« Odpowiedź #32 dnia: 06 Sierpnia 2005, 23:05:05 »
Cytat: ZeroSuper
Ja mam Kenwooda

widzęże Kenwooda mają użytkownicy II :wink:
dobry wybór :-DD

CarinaGTI

• Gość
« Odpowiedź #33 dnia: 07 Sierpnia 2005, 02:38:20 »
można w łatwy sposób zabezpieczyć, tzn, złożyć fdwie sprężynki pobokach wewnąrz radia (przy szufladzie) i chocby nei wiem co to nie wyciagnie, oczywiscie jesli nien wyciagnie to może pociachać konsolęsrdkową .. więc cuś za coś

Bisua

• Gość
« Odpowiedź #34 dnia: 08 Sierpnia 2005, 00:11:20 »
Cytat: CarinaGTI
i chocby nei wiem co to nie wyciagnie, oczywiscie jesli nien wyciagnie to może pociachać konsolęsrdkową .. więc cuś za coś
dokładnie jak radia nie wyciagną to autko rozwalą :(:(:(

Offline gruszek

• Toyot Leżący
  • *
« Odpowiedź #35 dnia: 08 Sierpnia 2005, 19:42:52 »
Witam wszystkich ja podobnie jak większość mam Pionnera ale zaraz po kupnie przerobiłem na kieszeń ,kiedyś w innym aucie wyrywali mi notorycznie także mieszkając w stolicy i parkując na parkingu niestrzeżonym trzeba być gotowym na wiele  :lol:

Bart

• Gość
« Odpowiedź #36 dnia: 04 Października 2005, 01:01:25 »
cze z ubezp kupilem pionkaz mp3 3700 i jakies badziewne glosniki blaupunkta w sumie na moje porzeby wystarcza jestem milo zaskoczony ze na najwiekszych dziurach nie przeskakuje ani zwykly cd ani z mp3 a samo radio niezle sie komponuje z pulpitem.

dzeksong

• Gość
« Odpowiedź #37 dnia: 04 Października 2005, 01:19:19 »
u mnie wystepuje rdio magnetofon toyota : ) po raz pierwszy cos takiego widze.
kaseciak do czyszczynia , ale na trasie wawa- brodnica radio caly czas na 2 - 3 falach odbieralo .
glosniki tez spoko.
szkoda tylko ze nie ma wejscia aux.
pozdr.

dzeksong

• Gość
« Odpowiedź #38 dnia: 04 Października 2005, 01:45:31 »
Kryspin, co z tym regulaminem ? czy cos sknocilem ?

ThorsHammer

• Gość
« Odpowiedź #39 dnia: 04 Października 2005, 08:40:12 »
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=65406280

ja mam dżejwisa. Zabieram tylko panel, a na ramkęod radia zakładam taką maskownicęjak ta na powyższym linku. Na razie nic sie nie dzieje z radiem.

Jedi

• Gość
« Odpowiedź #40 dnia: 04 Października 2005, 12:32:49 »
Cytat: dzeksong
u mnie wystepuje rdio magnetofon toyota : ) po raz pierwszy cos takiego widze.
kaseciak do czyszczynia , ale na trasie wawa- brodnica radio caly czas na 2 - 3 falach odbieralo .
glosniki tez spoko.

Również mam oryginalne radio Toyota na kasety - imo gra całkiem ładnie i ma RDS. Poza tym jest solidnie zabudowane i mało atrakcyjne wizualnie :D  

Cytuj (zaznaczone)
szkoda tylko ze nie ma wejscia aux..

To ból - mam zamiar jakoś to obejsć - próbowałem kasetę- adapter ale niestety nie chce działać - co chwila włącza sięprzewijanie :(

Patrzalkin

• Gość
« Odpowiedź #41 dnia: 04 Października 2005, 18:04:11 »
Ja mam takie radyjko że przedemną samym jest mi wstyd. nawet nie powiem jakiej marki jest. Stary badziew ale działa i to jest najważniejsze. Kaseta adapter podchodzi bez zadnych problemów.

Wy piszecie że zabieracie panele i radio. Ja u siebie na mieście to nawet samochodu nie zamykam i zdarza sięprzez noc na parkingu stoi pootwierany.

No ale ja mieszkam w spokojnym mieście.

Tylko poł roku twemu mieliśmy małe nalociki ale to całe samochody kradli. W ciągu 3 dwi ukradli ponad 50 fur, a totem jeszcze jedna taka seria po 2 tygodniach.

marchab

• Gość
« Odpowiedź #42 dnia: 06 Października 2005, 17:30:41 »
Po tym jak złodzieje wybili mi szybęi ukradli radyjko warte moze 20 PLN (na 100% nie rzucało sięw oczy) kupiłem sobie zwykłe sony z CD.
Radyjko siedzi w półkieszeni. Normalnie zdejmuje jedynie panel. Gdy zostawiam samochód na dłużej to wymontowuje całe radio. Całe szczęście że w kartoniku były takie fajne kluczyki pomagające w tej czynności :)

Offline marcin

• Junior Administrator
  • Toyot Spamer
    • 3vz.pl
« Odpowiedź #43 dnia: 06 Października 2005, 20:00:09 »
ja mam jakiegoś starego pionka, zdejmujępanel jak sobie przypomnę, staram sięnie zostawiać w niepewnych miejscach. liczęna szczęście, bo przecież nie wiadomo komu sięprzyda jakiś super wypas, a kto potrzebuje zwykłego radyja żeby tylko działało :)
3VZ.pl

Offline TaTaR

• Toyot Pełzający
  • **
  • Samochód:: Yaris i RAV4
Odp: Jakie macie radyjko w samochodzie i jak zabezpieczacie przed
« Odpowiedź #44 dnia: 07 Marca 2006, 13:32:40 »
Witam!

A ja mam JVC KD-G511 i jest świetne. Miałem wcześniej Panasonic'a i po wymianie już go nigdy więcej nie założyłem. Reklamowałem w sklepie, że przeskakuje (zresztą zgodnie z prawdą) nawet do jednego utworu w przód lub w tył. Trzymałem bo miało ekstra intuicyjne sterowanie radiem. JVC okazało się lepsze przy jakości dźwięku, sterowaniu i działaniu bufora CD, zarówno przy CD-DA jak i MP3/WMA. Głośniki to z tyłu Al-badziewia i piezo-gwizdki a z przodu Pioniery 16cm i gwizdki Phillips neodymowe. Tył do wymiany a przód gra idealnie.
Jestem w trakcie budowy subwoofera do bagażnika na niezłym głośniku 20cm. Wzmacniacz jak nie kupię to będę musiał zrobić ale to już inna historia.

Pozdrawiam
TaTaR
Kto wierzy w siebie nie musi przekonywać innych.

www.ucando.pl

www.gotujesie.pl